Neti Pot komplikationer

03/19/2011 by admin

Neti Pot komplikationer

Neti pot er en enhed, der ligner en tepotte og bruges til nasal udrensning og kunstvanding. Puljen er fyldt med en varm saltvandsopløsning, der skylninger næsehulen af bakterier, der forårsager infektioner, blokering og forkølelse symptomer. Når fyldt med løsningen, indsættes tuden af neti pot i det ene næsebor, mens de resterende næsebor stå åbent at dræne væske. Trods effektiviteten af dette værktøj, kan der være nogle komplikationer.

Ubehag

Første gang brugerne er særligt modtagelige ubehag. Dog kan dette ske for nogen. Dette ubehag kommer ofte i form af en stikkende fornemmelse i næsehulen. Årsagen til dette er for meget salt i blandingen. Anvisninger bør følges nøje, når du blander at saltvandsopløsning. Hver bruger er også meget forskellig, mere eller mindre salt kan være nødvendigt at opnå maksimale resultater. En anden faktor til at holde øje med er capsaicin. Dette er blandet i nogle pre-made saltopløsninger. Det kommer fra chilipebre og kan forårsage en stærk brændende fornemmelse.

Vand vil ikke flyde gennem næsehulen

Korrekt ved hjælp af neti pot indebærer en masse forsøg med indsættelse vinkel og pres. Misforstået disse to faktorer kan resultere i at blokere for strømmen af vand gennem næsen og næsehulen. For meget pres kan blokere saltopløsning fra spændende neti pot siden åbningen i tuden vil blive presset mod indersiden af næsebor. Nogle tud åbninger er bløde og vil kollapse under for stort pres. Slim blokeringer i næsen kan også forhindre strømmen af at saltvandsopløsning.

Sanitet

Med hver brug af neti pot, er bakterier og bakterier deponeret på dens overflade. Fugtighed kan også føre til skimmel og meldug. Forkert eller manglende rengøring puljen kan resultere i sygdom og derfor besejre formålet med hjælp af puljen. For at rengøre neti pot, skyl interiør og eksteriør med varmt vand og en mild sæbe. Håndklæde tørre ydersiden og tillade interiør til luft tørre.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com