Alternativer til Hydrochlorot

04/28/2011 by admin

Alternativer til Hydrochlorot

Hydrochlorthiazid---almindeligvis kendt som hydrochlorot---er ordineret til behandling af forhøjet blodtryk og væskeophobning. Dets vigtigste funktion er som et diuretikum, bruges til at reducere mængden af vand og salt kroppen holder. Der er mange holistisk og farmaceutiske alternativer til hydrochlorot, men altid tjekke med din sundhedspleje udbyder før du ændrer din medicinsk regime.

Funktion

Som både et diuretikum og en forhøjet blodtryk behandling, hjælper hydrochlorot med at befri kroppen af overskydende væske og salt gennem øget urinproduktion. Som et resultat, at stoffet både mindsker ødem (hævelse) og hjælper med at sænke blodtrykket. Hvis du forsøger at opnå de samme positive virkninger gennem andre behandlinger, understrege alternativer at skylle din krop beholdt vand og natrium.

Sænke dit saltindtag

En af de mest effektive måder at naturligt sænke dit blodtryk er at sænke dit saltindtag. Ifølge Mayo Clinic kommer 77 procent af den gennemsnitlige amerikanske borger kost fra færdigpakkede fødevarer, mens kun 11 procent kommer fra tilsætning af bordsalt. Læs alle mærker af færdigpakkede og tilberedte fødevarer grundigt, at bemærke deres natriumindhold. Når det er muligt, tilberede måltider fra bunden---det er den bedste måde at fastslå din nøjagtige saltindtag. Hvis du lider af forhøjet blodtryk, en rapport fra 2004 ved Institute of Medicine fra National Academies anbefaler en øvre grænse på ikke mere end 2,3 gram natrium en dag, og det er at foretrække at holde dit daglige saltindtag godt under dette.

Tabe sig

Som vi har alle hørt tid og igen, at tabe sig positivt kan påvirke dit helbred på mange måder. Det kan også potentielt udrydde dit behov for hydrochlorot, som dit blodtryk kan sænke sig naturligt efter kaste pounds. En af de hurtigste og nemmeste måder at tabe sig er gennem en omvandrende program, der gradvist stiger i intensitet og afstanden du gå. Konsultere din læge før du starter en ny øvelse regime, især hvis du er overvægtig.

Vitaminer og mineraler

Mens et sundt, godt afrundet kost er afgørende for at opretholde sunde kropsfunktioner, er der et par vitaminer og mineraler, der har vist sig at hjælpe med at sænke blodtrykket og forhindre væskeophobning. Ifølge programmet Honolulu hjertet som rapporteret af den "American Journal of Clinical Nutrition," har magnesium en dybtgående indvirkning på at reducere forhøjet blodtryk og dens tilknyttede risici. C-vitamin og calcium er også effektive til at fremme hjerte-kar-sundhed og sænke blodtrykket.

Kosttilskud

Andre alternativer til hydrochlorot---sammen med en sund kost, reduceret natrium indtag og vægt tab---omfatter kosttilskud såsom Coenzym Q10, hvidløg og omega-3 fedtsyrer.

En undersøgelse i August 1993 "Journal of Molekylær medicin" rapporterede, at tilsætning af Coenzym Q10 reduceret behovet for indlæggelse i patienter med hjerteinsufficiens---som hypertension er ofte en forløber. Snak med din sundhedspleje udbyder om supplere din kost med CoQ10 og diskutere optimale doser.

Hvidløg indeholder allicin, som kan fungere som en effektiv blodtrykssænkende. Hvidløg er effektiv, når den spises både rå eller kogte eller taget som et supplement i pilleform.

Omega-3 fedtsyrer (findes i mange koldt vand fisk som makrel og laks) og omega-6 fedtsyrer (findes i hørfrø og deres olie) har også vist sig at hjælpe med at sænke blodtrykket. Du kan øge dit forbrug af fisk med lav kviksølv niveauer, tage en omega 3 supplement, tilføje jorden hør til korn eller yoghurt eller finde en all inclusive-supplement, der indeholder både omega-3 og omega-6 fedtsyrer.

Alternativ medicin

Før der iværksættes nogen alternative behandlingsformer til hydrochlorot, rådgive din læge om eventuelle andre sundhedsmæssige problemer du oplever. Ud over disse alternative midler til at reducere forhøjet blodtryk og væskeophobning og deres tilknyttede risici, er der også flere medikamenter, der kan være foreskrevne i forbindelse med hydrochlorot eller alene, såsom lisinopril (Prinivil), Diovan eller Lopressor. Risikoen for disse medicin også komme med tilknyttede bivirkninger, så diskutere dine muligheder grundigt med din læge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com