Hvordan man kan stoppe en Gambling Problem

05/29/2010 by admin

Hvordan man kan stoppe en Gambling Problem

Splurges med spil og ludomani forårsage mere end finansielle trængsler. Disse problemer ofte bringe på depression og kan indebære arbejde og familiemæssige problemer. Nogle mennesker er i stand til at stoppe en gambling problem før mere alvorlige problemer, og disse tips kan hjælpe.

Instruktioner

Hvordan man kan stoppe en Gambling Problem

• Lav en liste over alle gambling udgifter uanset hvor lille. Dette vil gøre det muligt for dig at vurdere, i sort og hvid, de monetære omkostninger. Derudover omfatte ethvert lån, interesser eller materielle ofre oprettet for at støtte spilleaktiviteter. Holde en løbende total for, så længe du gamble. Hvis du vinder, mærke til hvor langt du var i gæld, før de faktiske gevinster fandt sted.

• Tage et realistisk kig på at vinde. Mens mange mennesker er motiveret af lokke af rigdom, en person med en gambling problem ofte risikerer mere end de potentielle gevinster og/eller overvurderer hendes chancer for at vinde.

• Genkende hvordan du føler om penge og gæld og opnå finansielle vejledning, hvis nødvendigt. Nogle mennesker kan stoppe en gambling problem ved at lære at undgå at føle overvældet med gæld. Konstruktive tiltag til at reducere finansielle pres kan føre til en ny fred i sindet, selv hvis gælden er stor.

• Holde en journal over dine følelser, før og efter du gamble, selv om det er kun et par beskrivende ord. Du kan bedre stoppe en gambling problem, hvis du kan identificere nogle af de overbevisende begrundelse herfor. Vindende eller penge er kun en del af motivationen. Andre følelser kan omfatte kedsomhed, stress, ensomhed, tomhed, dårlig selvværd og depression.

• Finde en aktivitet, som du er lidenskabelig omkring. Henvende sig til andre distraktioner når gambling trang strejker. Vær opmærksom på at mange kronisk spillere er også kronisk shoppere, så vær omhyggelig med ikke at erstatte et finansielt problem med en anden.

• Søge måder at håndtere negative følelser og gambling drifter – fra stress reduktion til selvværd byggeteknikker. Mange gambling narkomaner kræver en vis form for professionel hjælp eller støtte gruppe. Hvis du er fast besluttet på at afslutte gambling på din egen, forbedre dine chancer betydeligt med en ærlig selvevaluering og støtte.

• Prøv at give finansielle kontrol, herunder dine kreditkort og checkhæfte, til en betroet elsket eller ven. Online gamblers muligvis lukke anfordringskonti. Selv om dette er et vanskeligt skridt for nogle, det er effektivt til de meget motiverede der synes ellers gå på uventede gambling binges. Dette løser ikke roden af en gambling problem, men er en praktisk måde at forhindre det fra forværring for nogle mennesker.

Tips & advarsler

  • Konsultere en professionel, eller støtte gruppe oplevet med gambling problemer bedst udstyre dig med den viden og de værktøjer du har brug for til at løse din situation.
  • Hvis du oplever gambling binges sammen med andre mentale eller opførsel forandringer, drøfte din situation med et professionelt som medicin og visse sundhedsmæssige problemer kan være hovedansvarlige.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com