Hvordan til at screene for misbrug i skadestuer

11/21/2010 by admin

Hvordan til at screene for misbrug i skadestuer

Misbrug kan komme i mange former, som vold i hjemmet, børnemishandling, ældremishandling, forsømmelse, nedlæggelse eller følelsesmæssige misbrug. Forskellige former for selvforskyldt misbrug kan forekomme, også fører til besøg på skadestuen.

Uden ordentlig screening-metoder, kan en stor procentdel af misbrug tilfælde gå uidentificerede. Med korrekt screening, ofre for misbrug kan identificeres og henvisninger kan bringes til at beskytte og hjælpe ofrene.

Instruktioner

• Uddanne dig selv om emnet for misbrug. Alle hospital personale, der kommer i kontakt med patienter fordel fra at blive uddannet om dette emne. Hospital personel, der er uddannet i at identificere og håndtere situationer med misbrug kan gå om deres daglige rutiner i indstillingen skadestue med tillid.

• Komme til at kende de forskellige screening formater og spørgsmål fundet på personlige vold skærm (PVS), ægtefællebidrag angreb risiko vurdering Guide og barn misbrug potentielle lager.

• Se efter tegn på misbrug når patienter kommer ind på skadestuen. Tegn på misbrug kan indeholde brudte lemmer, sorte øjne, blå mærker på kroppen, ar eller forbrændinger, herunder forbrændinger fra cigaretskod. Yderligere tegn på hjemmemarkedet eller barn misbrug kan være frygt for pårørende, tilbagetrukne opførsel, hyppigheden af besøg på skadestuen og og søvnforstyrrelser.

• Stille spørgsmål fra den personlige vold skærm (PVS), som tager kun omkring 20 sekunder eller ægtefællebidrag angreb risiko vurdering Guide. Spørgsmålene kan gives til skadestue patienter i skriftlig form eller kan indgives oralt.

Eksempler på spørgsmål, der anvendes i denne vurdering er følgende: har du været hit, sparket, udstansede eller anden skade af nogen inden for det seneste år? I så fald af hvem? Er du i øjeblikket i et forhold, hvor du har følt dig bange? Er der en partner fra et tidligere forhold, der gør du føler dig usikker nu?

Det ville være bedst at tale med patienterne, når de er alene, snarere end når patienten er med venner eller familie, som de kunne være mere modtagelig over for besvare spørgsmål ærligt. Det samme kan siges om nogen korte skriftlige undersøgelser.

• Registrere svar fra patienter i deres poster. Holde klart skrevet poster er fordel selv hvis der ikke er direkte bevis for misbrug, som patienter, der misbruges kan gøre gentagne besøg på skadestuen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com