Måder at Pop din ører

05/21/2011 by admin

Måder at Pop din ører

Når trykket bygger i dine ører, kan det være meget ubehageligt, endda smertefulde. Popping dem bliver en nødvendighed. Dette gælder især for hyppig rejse hvem ansætte brug af fly til at komme rundt (hvor ændre kabinetrykket ofte gør det bydende nødvendigt, at man pop ens ører) samt for dykkere (hvis ører oplever stigende pres fra omkredsende vandet jo dybere dykkeren går). Popping dine ører, men kan være en simpel affære, og når lært, kan det blive anden natur.

Blokere din næse

Overveje at blokere din næse for at fjerne blokeringen af dine ører. For at gøre dette, blot klemme begge sider af næsen--forsigtigt--med tommel- og pegefinger. Holder fingrene på plads, blæse din næse. I stedet for den luft, der kommer ud af næseborene, (der er i øjeblikket blokeres af dig), vil det komme ud gennem ørerne, hvorved popping dem.

Gabende kæbe-vrikke

Prøv den gabende kæbe-vrikke, langt den enkleste måde at pop din ører. Du skal blot åbne munden derefter vrikke rundt din kæbe--alt imens gaben. Når du vrikke din kæbe rundt, vil du opdage, at dine ører pop. Brug denne metode, kan du faktisk pop ørerne når som helst, hvor som helst, uden nogen virkelig mærke.

Tygge tyggegummi

En alternativ form for de gabende kæbe-vrikke er at blot tygge tyggegummi. Det efterligner den kæbe-vrikke del og er ofte nok til at springe dine ører. For ekstra effektivitet, afbryde din tyggegummi tygge handling nu og igen med en gaben. Vær omhyggelig med ikke at chokeren på tandkødet mens gaben.

Sluge

Sluge, selv med noget i munden. Handlingen synke arbejder de samme muskler, der åbner dit eustakiske rør, de meget rør, der er blokeret. Sluge igen og igen indtil dine ører pop. Igen, dette er en metode, der kan bruges til at pop din ører, der vil tiltrække lidt eller ingen opmærksomhed til dig selv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com