Hvordan vælger jeg mellem Weight Watchers Online og møder

06/02/2010 by admin

Weight Watchers har været en vellykket vægttab program siden de tidlige 1960-erne. Det har været sådan et vellykket program, det ikke har ændret sig meget gennem årene. Den eneste forskel er, at Weight Watchers er nu tilgængelig for mange flere mennesker. Medlemmer har nu mulighed for at deltage i ugentlige møder eller deltage i online-programmet. Du kan være undrende, hvilken indstilling ville være bedst for dig.

Instruktioner

• Prøv begge tjenester gratis. Den nemmeste måde at vælge mellem Weight Watchers online og møder er at prøve begge dele. Du kan deltage i et gratis møde før du tilmelder dig, og du kan prøve en gratis prøveversion af online-planen. Mens han prøvede begge muligheder, tage så mange noter som muligt. Disse noter vil hjælpe dig med at sammenligne begge muligheder, således at du foretager et valg, der virker for dig.

• Lave en liste over fordele og cons. trække dine noter, og gør en liste over fordele og ulemper ved hver mulighed. For eksempel, at deltage i et møde hver uge kan være upraktisk, men du kan lide den ekstra støtte. Et andet eksempel er at du kan lide de værktøjer til rådighed fra hjemmesiden, men du behøver ikke altid har adgang til den. Alle disse fordele og ulemper noget, når de forsøger at vælge mellem Weight Watchers online og møder.

• Bestemme dit niveau af viljestyrke. Hvis du kan tabe sig på egen hånd, kan mulighed for online være din bedste satsning. Hvis du ikke har viljestyrke, kan står over for andre medlemmer hver uge være nok til at holde dig på sporet.

• Spørg dig selv, hvis du har brug for opmuntring af andre. Nogle mennesker tabe sig mere let hvis de kan tale med andre mennesker. Vægten amatørornitologer møder kan du kommunikere med andre medlemmer og tale om hvad der virker og hvad der ikke gør. Hvis du har en uge hvor du ikke tabe sig, kan andre medlemmer opfordre dig til at holde ud.

• Vælg den indstilling, der er mest praktisk for dig. Vellykket vægttab kan koges til bekvemmelighed. Hvis planen er ubelejligt, du ikke vil holde sig til det. For eksempel, hvis den nærmeste møde er 20 miles væk, vil ikke du sandsynligvis gå til dine møder hver uge. Du skal vælge en plan, der virker for dig.

Tips & advarsler

  • Vægten amatørornitologer Online tilbyder opslagstavler.
  • Vægten amatørornitologer møder kan være dyrere.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com