Nødsituation Kit til skoler

05/08/2011 by admin

Nødsituation Kit til skoler

Det er vigtigt for skoler at have nødhjælpspakker, brandslukkere, og nødhjælp escape kort i klasseværelset. Skoler skal være forberedt på katastrofer, bare i tilfælde af at de er nødt til at tackle en større ulykke som et brand eller sådan noget små sår og skrammer på et barn. Nødhjælpspakker deltage i førstehjælp behov og også gemme nødsituation kontakt oplysninger. Sættet består af elementer, der kan hjælpe dig med at håndtere nødsituationer, indtil ekstra hjælp ankommer.

Førstehjælp

Der er ingen sæt liste over varer, der indgår i en førstehjælpskasse; elementer kan varierer fra skole til skole. Elementer, der kan indgå i en førstehjælpskasse er engangs handsker, sterile dressing, svaberprøver, bandager, sikkerhedsnåle, vand bevis dressing, øjet pad dressing, engangs saks, Mikroporøs selvklæbende tape, genoplivning ansigtsskærm og lav tilhænger, absorberende dressing. En førstehjælpskasse er afgørende for behandling af en lang række almindelige skader. Hand sanitizer, papirhåndklæder og væv er valgfrie elementer du kan medtage i en førstehjælpskasse. Det er vigtigt at holde sårene rene for at forhindre infektion.

Liste over kontaktpersoner

En liste over de studerendes kontaktoplysninger bør holdes inde kit; pårørende telefonnumre og adresser er nyttigt, så lærere kan kontakte dem i en nødsituation. Det samme gælder særlige behov studerende; en beskrivende oversigt over mediale, kostbehov, og receptpligtig medicin kan også være efterladt i sættet. Kontaktoplysninger for brandvæsen og lokale politi bør også i kit.

Skolen nødprocedurer

Inkludere en manual bestående af skolen nødprocedurer i nødsituation kit. Procedurer kunne være på de tildelte udførselssteder, møde område for nødsituationer, farlige materialer og rådgivning om hvordan man adresse børn med fysisk, udviklingsmæssige, motoriske, sensoriske eller mentale udfordringer. Rådgivning for børn med begrænset engelsk kan også medtages i manualen. Rådgive i manualen om, hvordan at holde kontakt med sikkerhed respondere vedrørende evakueringer og opdateringer på procedurer. Oplysninger er der for at hjælpe skoler i forskellige situationer og kan variere afhængigt af skolen.

Indhold

Samt bestående af en student kontaktliste, førstehjælp kit og en vejledning i skolen nødprocedurer, bør den nødsituation kit også omfatte en fløjte, kuglepenne og papir, hat eller vest for lærer identifikation, batteridrevet fakkel, distrikt krise team kontaktoplysninger, kommunikationsapparat og studerende aktiviteter egner sig til forskellige aldersgrupper.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com