Lalannes magt saftpresser instruktioner

05/11/2011 by admin

Jack Lalanne magt saftpresser er en kraftfuld juicer, der tillader dig at let forbruge de anbefalede mængder af frugter og grøntsager hver dag. Denne saftpresser er designet, så det kræver meget lidt prep arbejde. De fleste frugter og grøntsager kan være placeret i saftpresser hele og flåede.

Forberedelse

Før du tænder saftpresser, enheden skal være korrekt samlet og metal bar strækker sig fra bunden skal være låst i en oprejst position. Hvis enheden ikke er korrekt monteret, vil maskinen ikke tænde som en sikkerhedsforanstaltning. For at gøre oprydning lettere, line papirmasse beholderen med en plastikpose.

Saftpresning

Når maskinen er blevet tændt, kan frugt og grøntsager være placeret hele i tuden og skubbet med den medfølgende pusher. Undtagelser til denne Medtag frugter med pitten som ferskner, mango eller kirsebær, og citrusfrugter, der skal være skrællet før bliver juiced fordi skræl vil give saften en bitre og ubehagelige smag.

Jack Lalanne magt saftpresser kommer med en opskriftsbog til at få dig i gang, men mulighederne er kun begrænset af din fantasi. Når Saftpresning en række frugter og grøntsager sammen, bør man starte med bladgrøntsager første, så bløde frugter og videre til mere solidt frugter og grøntsager. For eksempel, ville være juiced juice som indeholder spinat, ferskner og æbler i nævnte rækkefølge. De solide frugter vil bidrage til at skubbe gennem enhver resterende bløde frugter eller grøntsager til at maksimere mængden udtrykt juice. Selv om næsten alle frugter og grøntsager kan juiced, bør man aldrig forsøge at juice en banan. Bananer indeholder faktisk ikke nogen saft, men de kan føjes til frisk juice i en blender til oprette en frugt smoothie.

Frugtmos

Frugt- og grøntsagssektoren papirmasse rester efter saftpresning er lige så sunde som friskpresset juice. Vegetabilske papirmasse kan føjes til supper og velsmagende brød, mens frugtmos er en fantastisk tilføjelse til muffins. Frugtkødet kan opbevares i fryseren i zip-top poser indtil det skal bruges i opskrifter. Når du tilføjer frugt og vegetabilsk papirmasse til bagværk, behøver opskriften generelt ikke at blive ændret. Papirmasse kan simpelthen være røres i dejen inden bagning.

Oprydning

Rengøring Lalanne magt saftpresser er simpelt når gjort umiddelbart efter saftpresning. Fjerne plastikposen fra papirmasse beholderen og gemme papirmasse i en zip-top taske til fremtidig brug. Lavere metal bar strækker sig fra bunden af maskinen, og løft af hele låget. Nu, tage Halvmåne værktøjet og bruge den til at løsne bladet. Når bladet er fjernet, filteret vil løft saftpresser nemt og de resterende frugtmos kan skylles af med varmt vand. Alle Lalanne magt saftpresser komponenter er opvaskemaskinen bortset fra bunden af den enhed, som indeholder strømforsyningen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com