Sådan fjerner Dental finerer

05/31/2010 by admin

Sådan fjerner Dental finerer

Fineringsarbejde er en fælles tandlæge procedure for dem med grimme tænder. Dental finer er tynde, specialdesignede skaller, der passer over tænder til at dække op revner, pletter eller mellemrum. Men efter flere år, finer kan blive tilhugget, brudt eller misfarvet, og kan være nødvendigt at blive fjernet. Du har finér, vil du have permanent bære dem fordi det forreste lag af emalje er blevet fjernet fra dine tænder. Da finér er bundet af cement til tænderne, er de ikke at blive fjernet ved en individuel, men kun ved en professionel tandlæge.

Instruktioner

Sådan fjerner Dental finerer

• Kontakte din tandlæge øjeblikkeligt, hvis du har brudt eller tilhugget din finer, fordi det skal fjernes og erstattes hurtigst muligt. Diskutere med din tandlæge Hvad skete der med din finér, der fik dem til at savn at blive fjernet.

• Indse, at hvis du har for lidt emalje tilbage på dine tænder efter finér er fjernet, kroner kan være din eneste mulighed. Men hvis der er en betydelig mængde af emalje stadig er bevaret på dine tænder, redoing fineren bør ikke være et problem.

• Planlægge en aftale med din tandlæge har finér fjernet. Din tandlæge vil hak dem, får dem til at poppe og derefter renovere dine tænder før limning finér på igen. Nye indtryk af tænderne bliver nødt til at ske, hvis din finér skal udskiftes helt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com