Lymfedrænage teknikker

02/14/2011 by admin

Lymfedrænage er en alternativ medicin tilgang, der understøtter en sund lymfesystemet. Lymfesystemet indeholder kanaler, der letter flydende bevægelse inden for hele kroppen til at fjerne toksiner og bære kimen krigere til celler, der kan være under virale angreb. Selvom denne væske rejser i lymfesystemet, mangler det sin egen mekanisme, der gør den pumpe. Lymfedrænage hjælper kroppen til at have en letflydende lymfesystemet.

Kende grundlæggende

Lymfedrænage procedurer er en form for manuel massage udført af en terapeut, der er uddannet i lymfedrænage. Denne form for massage fokuserer på meget specifikke lymfeknuder og konkret punkt områder af kroppen, og strømmen af lymfesystemet, som kan nedsætte mængden af blokeringer.

Besked til lymfeknuder sundhed

Manuel lymfedrænage terapi opstod i i 1930 ' erne i Europa og blev oprindeligt brugt til at hjælpe med at befri kroppen af affald. I dag, bruges denne terapi til at fjerne blokeringen af alle slags blokeret lymfekirtler og fartøjer, så letflydende transport af affaldsstoffer fra kroppen.

Udfører terapi pres korrekt

Når denne type af behandling er udført, er anvende korrekte pres nøglen. Ved hjælp af pres, der er dyb vil nok (let glide over huden) producere optimale resultater. Terapeuter, der er blevet undervist i dyb væv eller svenske besked skal være forsigtig ikke at anvende for meget pres med denne form for terapi; Dette er en meget lys type touch terapi. En vejledning til at huske er at huden er under udarbejdelse og at for meget pres vil sammenbruddet af lymfevejene.

Bruge komprimering beklædningsgenstande som foreskrevet

Specialiserede elastisk kompression beklaedningsgenstande kan ordineres for de folk, der udvikler lymphedema på et berørte ekstremitet efter undergår lymfedrænage terapi for at hjælpe med at opretholde den samlede reduktion af ødem. Disse beklædningsgenstande kan købes gennem en medicinsk levering butik eller kan være specialfremstillede og bruges hver dag til at holde hævelse på et minimum og et supplement til den samlede terapi procedure og teknik.

Pumpning lymfe væske pneumatisk

Sekventiel Gradient pumpe terapi bruger en pneumatisk ærme til at flytte lymfe væske forsigtigt. Desuden er det en behandling, der er godkendt af de fleste forsikringsselskaber planer, herunder Medicare. Behandling med denne specialiserede pumpen er normalt sat på 15-minut intervaller før en planlagt manuel lymfedrænage behandling og bidrage til at løsne og bryde op nogen form for hårde (fibrotisk) væv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com