Rejer & et hjerte sund kost

04/11/2011 by admin

Spise en hjerte-sund kost er en god idé for alle, uanset om en højere risiko for hjerte betingelser har udpeget. Et hjerte-sund kost er en naturlig kost løsning, der kan hjælpe dig med at håndtere og forebygge hjerte betingelser, lige fra højt blodtryk til hjerteanfald til slagtilfælde. Kernen i en hjerte-sund kost stikning til forbrug af plante-baserede fødevarer og andre varer, såsom fisk og skaldyr, der kan hjælpe med at mindske din risiko faktorer for sygdom. Rejer er en kvalitet, low-kviksølv valg for optagelse i fisk og skaldyr-venlige, hjerte-sund kost.

Hjerte-sund kost

Som en del af et hjerte-sund kost, spise fødevarer lavt natriumindhold, kolesterol, mættet og transfedt, at holde alt fedtstoffer til mellem 25 og 35 procent af dit samlede daglige kalorier. Hovedparten af din ernæring på denne plan bør bestå af forbrug af mad fra plante-baserede kilder, såsom frugt, grøntsager og fuldkorn, samt masser af fisk og skaldyr og andre typer af magert protein, herunder fedtfattigt kød og kylling. Fisk og skaldyr og rejer er især vigtigt i betragtning som en del af et hjerte-sund kost på grund af deres indhold af omega-3 fedt, hvilket er en type af fedt, der er effektive til at sænke blodtrykket og triglyceridniveauer og effektiv i forebyggelsen af hjertesygdomme, ifølge oplysninger fra Mayo Clinic. Fortvivl ikke for meget om kolesterol indholdet af rejer fordi en undersøgelse offentliggjort i 1996 i den "American Journal of Clinical Nutrition" fundet, forbrug af rejer ikke rejser samlede kolesterolniveauer, trods sin høje kolesterol indhold. American Heart Association anbefaler at du forbruge fisk mindst to gange om ugen, men der er intet stoppe dig fra at forbruge mindst en servering af rejer pr. dag, især i betragtning af, at ifølge oplysninger fra Yahoo sundhed, rejer er en type af skaldyr, som er særligt lave i kviksølv.

Begrænsning af natrium og kolesterol

Begræns dit forbrug af natrium til ikke mere end 2.000 mg per dag og dit forbrug af cholesterol til ikke mere end 300mg pr. dag, mens efter en hjerte-sund kost. Tjek den ernæringsmæssige oplysninger for alle fødevarer du spiser hele hver dag, holder løbende styr på en papirnotesblok vedrørende dit kolesterol og natrium indtag, så du ikke uforvarende herreløse over din grænse. Til sidst, du vil udligne ind i en rutine hvor du finde mad og en kombination af mad, der tillader dig at forblive under din natrium og kolesterol loftet uden at skulle skrive hvert element, men du bør få for vane at gøre det i første omgang at sikre, at du ikke afviger fra leveregler for en hjerte-sund kost. Du skal muligvis til at investere i en mad skala at veje portioner af mad ordentligt at sikre nøjagtighed, men det endelige resultat vil være det værd, når du modtager en ren sundhedsattest fra din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com