Dødfødsel retningslinjer

05/25/2010 by admin

Ifølge American College of Obstetrik og Gynækologi (ACOG), kan en dødfødsel forekomme så ofte som én ud af hver 160 fødsler. En dødfødsel kan opstå af mange grunde. Beskæftiger sig med dødfødsler bør følge en omhyggelig protokol til at lade forældre at grieve og finde svar på, hvorfor deres baby var birthed stadig. Retningslinjer findes for at hjælpe heath behandlere ved hvordan man skal håndtere en dødfødsel på ethvert punkt i tid under graviditeten.

Hvornår kan dødfødsler forekomme?

Mange tror måske, at tab af en baby anses en dødfødsel. En graviditet tab betragtes imidlertid kun en dødfødsel, hvis det sker efter 20 ugers svangerskab. Tab før der betragtes som en abort. Der er et lille flertal af tidlige dødfødsler fra 20 til 27 uger over sen sigt dødfødsler, som opstår fra 28 til 40 uger drægtighed, ifølge ACOG.

Hvorfor opstår dødfødsler?

En dødfødsel kan opstå af mange grunde, hvilket betyder, at forældre er ofte tilbage med få svar på, hvorfor deres barn blev født stadig. Mange forældre falde obduktion, hvilket betyder, at der er lidt studerede oplysninger. De fleste dødfødsler er diagnosticeret på et sag til sag grundlag. Fostrets vækst restriktioner er en synder, sammen med stofbrug af mor, hypertension, genetiske abnormiteter samt sygdomme som Downs syndrom.

Hvem er i risiko for en dødfødt?

Visse grupper af mennesker er mere modtagelige for at have et dødfødt barn. Afrikansk-amerikanere har en højere sats af dødfødsel end resten af befolkningen, på 11,25 dødfødsler pr. 1.000 fødsler, mens andre etniske grupper har mindre end seks pr. 1.000 fødsler, ifølge ACOG. Fedme eller en høj body mass index (BMI) over 40 også sætter en risiko for en dødfødsel. Også, jo ældre en mor bliver, jo højere sandsynlighed for at have en dødfødsel. Endelig, de transporterer flere babyer har en risiko, der er fire gange af en person med en enkelt baby.

Hvad skal jeg gøre for en dødfødsel?

Hvis du har birthed en dødfødsel, eller du er sundhedspleje udbyder til en person, der har bare lidt en dødfødsel, du bør vide, at jo mere svar kan der høstes fra situationen, jo bedre. At vide mere om dødfødsler kan forhindre andre i at ske. En obduktion af babyen er stærkt opmuntret af ACOG til at hjælpe med at bestemme årsagerne til dødfødsel. Familien bør få en chance for at tilbringe tid sammen med barnet, tage billeder og udføre alle religiøse ritualer før afgivelse af kroppen til laboratoriet.

Hvordan kan jeg forhindre, at en dødfødsel sker igen?

Der er ikke én måde at forhindre dødfødsel. Selv den sundeste af graviditeter kan gå skævt, hvilket resulterer i en tragisk dødfødsel. Dog kan sørge for, at din krop er sund, før du er gravid hjælpe mindske dine chancer for en dødfødsel. Sørg for at du er på en sund vægt, og ikke drikke eller ryge, mens gravide. Se din læge regelmæssigt for check-ups og til at måle væksten af barnet. Tal med din læge om eventuelle bekymringer, du måtte have og arbejde sammen for at levere en sund baby.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com