Naturlige fødevarer for at afvænning din krop

06/04/2011 by admin

Hvis du leder efter de bedste måder at "afgifte" din krop, men ønsker ikke at ty til at bruge en overdrevent restriktive handelsmæssige plan, kan en hjemmelavet afvænning være et kompromis. En hjemmelavet detox vil give dig nogle af fordelene ved en fuld-blæst detox uden ulemper eller sult pangs forbundet med mange populære planer. Hvad der følger er nogle prøve fødevarer, som du kan medtage i din kost for at hjælpe med at få din detox startede.

Bladgrøntsager

Fiber og bladgrøntsager grønne grøntsager er den ideelle mad, som vi kan basere din detox plan. Fiber hjælper kroppen med at naturligt rense sig selv ved at fremme sund fordøjelse grønne grøntsager, ud over at være gode kilder til fiber, er spækket med vitaminer og mineraler til at holde din krop sund uden overbelastning på kalorier. Forbruge mindst fire portioner dagligt.

Frø og nødder

Valnødder, mandler, hør, græskar, cedertræ og solsikke er nogle prøve frø og møtrik typer, som du kan medtage i din detox kost. Disse elementer er alle højt fiberindhold og let fordøjelig, så det endelige resultat vil være en komplet rengøring af dit fordøjelsessystem uden at placere det under unødig stress. Snack på disse varer hele dagen.

Frugter

Frugt, især økologisk frugt, er den ideelle mad at supplere din detox bestræbelser. Som grøntsager er frugter rige på fiber, vitaminer og mineraler. Og i modsætning til grøntsager, frugter er lidt mere calorically tætte, giver din krop med bæredygtig energi til at komme igennem en dag uden ulemper og toksicitet forbundet med forarbejdede fødevarer. Fire af fem portioner af frugt om dagen bør give tilstrækkelig fordel.

Hvidløg

Hvidløg er den perfekte spice bruge rigeligt på din detox plan. Hvidløg har fordelen, at stimulere leveren, får det til at producere ekstra enzymer for at sprede toksicitet i fordøjelsessystemet og i hele kroppen.

Grøn te

Udskiftning din kaffe med grøn te kan hjælpe i din detox indsats. Grøn te er en termogeniske (fedtforbrænder), som stimulerer stofskiftet samtidig give en stor dosis af antioxidanter renser kroppen. En kop grøn te i om morgenen og en inden enhver træningspas vil hjælpe kroppen skille sig af giftige fedtdepoter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com