Hvordan du søger efter handicappede veteraner fordele

06/09/2011 by admin

Hvordan du søger efter handicappede veteraner fordele

For enhver amerikansk veteran, der er handicappet, er der en bred vifte af tilgængelige fordele. Føderale og statslige statslige midler er afsat til handicappede veteraner. Handicappede fordele for veteraner er tilgængelige for emner som finansiel bistand og skole/erhvervsuddannelse. En søgning for handicappede veteraner fordele kan gøres via internettet eller ved at tale til et Veterans Administration repræsentant på telefonen eller personligt.

Instruktioner

• Besøge webstedet amerikanske Institut for Veteran anliggender (VA) til at søge om invaliditetsydelser. Du kan selv ansøge om ydelser på webstedet VA, eller hvis du har spørgsmål, ring 800-827-1000 til at tale med en VA repræsentant overalt i USA VA repræsentant eller VA hjemmeside kan hjælpe dig finde den nærmeste VA-kontor.

• Kontakte din tilstands VA afdeling og anmode om oplysninger om handicappede veteraner fordele. Din tilstands VA kan også hjælpe dig med at udfylde eventuelle papirer eller finde bistand skal du måske søger og anmoder om invaliditetsydelser.

• Søg regering hjemmeside Disability.gov på at finde tilgængelige veteraner handicap fordele oplysninger. Dette websted serverer et bredt udvalg af handicappede personer og tilbyder en stærk støtte system for nogen deaktiveret og har brug for hjælp.

• Tale med en repræsentant på dit lokale Social Security Administration kontor eller besøge Social sikkerhed Online. Social Security Administration serverer både handicappede civile og veteraner, så omfatter agenturet i din søgning for mulige handicappede fordele.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com