Stadier af Alcholism

06/11/2011 by admin

Tidligt stadium

Alkoholisme er en sygdom, der får folk til at have en afhængighed på alkohol, en humørændrende depressivt, der påvirker centralnervesystemet. Mænd betragtes som storforbrugere, hvis de indtager mere end to alkoholiske drikkevarer om dagen og kvinder, hvis de har mere end én drink dagligt. Mennesker, der er alkoholholdige generelt oplever symptomer i den tidligste fase af alkoholisme. Disse symptomer omfatter trang til alkohol, manglende evne til at kontrollere deres følelser og/eller krop, hæve symptomer såsom kvalme og en tolerance for alkohol.

Mennesker, der er i den tidligste fase af alkoholisme ofte begynde at drikke for at undslippe problemer i deres liv, såsom stress derhjemme og/eller arbejde. Alkohol kan ændre deres stemninger, fordi det bremser centralnervesystemet funktioner og kan få dem til at føle sig afslappet.

Folk i denne tidlige fase begynder at opleve afhængighed af depressivt, og de begynder at tænke over drikke hele tiden. Som deres organer begynder at blive tolerante over for alkohol, begynder de at drikke mere alkohol hver dag. De kan ofte drikker en stor mængde alkohol uden viser sig at være beruset. Det er ofte vanskeligt for folk omkring dem til at indse, at de har et problem, fordi de ofte gå og tale normalt.

Mellemste trin

Folk i den mellemste trin af alkoholisme har en højere afhængighed af alkohol. De begynder ofte at drikke alkohol tidligere i dag, eftermiddag og tidligt om aftenen, og de drikker endnu mere urimeligt, end de har i fortiden. Under denne mellemste trin fungerer alkoholikere ofte berusede fordi deres krop ikke er i stand til at behandle alkohol så godt som det gjorde i fortiden.

Mange alkoholikere har humørsvingninger, hvilket betyder, at de hurtigt kan blive deprimeret, vred, glad og trist. De også opleve strømafbrydelser, når de ikke kan huske begivenheder, der skete, og tømmermænd. I denne fase bliver deres alkoholproblem ofte indlysende for mennesker omkring dem.

Alkoholikere kan også indse, at de har et alkoholproblem, men ofte de nægte det til sig selv og andre. Alkoholikere kan begynde at have svært ved at kommunikere med deres familie, bliver voldelige med familiemedlemmer og/eller eller henlede deres familie finansielle problemer på grund af deres alkoholproblem. På arbejdspladsen, kan de have problemer med at gøre deres job, vedrører deres kolleger og viser til at arbejde på en regelmæssig basis. De kan endda mister deres job på grund af deres alkoholisme.

Slutstadiet

Under den sidste fase af alkoholisme, kendt som slutstadiet, blevet alkoholikere så besat med alkohol at drikke bliver vigtigere end noget andet i deres liv. De oplever tømmermænd, strømafbrydelser og maveproblemer regelmæssigt. Deres organer, især leveren, blive beskadiget, og de oplever ofte underernæring, fordi deres krop ikke er i stand til at fordøje næringsstoffer og andre materialer.

Deres krop er ikke i stand til at reparere sig selv, fordi deres celler ikke er i stand til at modtage næringsstoffer, såsom vitamin B-kompleks. En mangel på vitaminer og mineraler i deres krop kan få dem til at føle sig forvirret, træt og følelsesmæssige og opleve hukommelsestab. I løbet af slutstadiet af alkoholisme kontrakt mange alkoholikere sygdomme som skrumpelever; leveren, munden, hals, strubehoved eller spiserøret kræft; hjertesygdom og en række andre sygdomme. De er også på høj risiko for højt blodtryk, diabetes, psykiske lidelser og andre sundhedsmæssige problemer. Alkoholikere, på dette tidspunkt samt andre, kunne også skade eller dræbe sig selv eller andre under motorkøretøjsulykker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com