Fødevarer, der har et lavt glykæmisk indeksnummer

06/07/2011 by admin

Baseret på tætheden af kulhydrater i en given fødevare volumen og deres sats træder ind i blodbanen, er det glykæmiske indeks hastigheden, hvormed ethvert kulhydrat kommer ind i blodbanen som simpelt sukker glukose. Kulhydrater, der langsomt ind i blodbanen som glucose anses for lavt glykæmisk indeks fødevarer. Fødevarer, som de fleste frugter og grøntsager er din bedste satsning for at spise et lavt glykæmisk indeks nummer mad.

Foretagelse af et lavt glykæmisk indeks fødevarer

Ikke alle fødevarer er skabt lige. Komplekse kulhydrater som kartofler Indtast blodbanen som glucose i et hurtigere tempo end tabellen sukker. Fødevarer med det laveste glykæmiske indeks angiver ikke oprindeligt kroppen som glukose, men som fructose.

De bedste lavt glykæmisk indeks fødevarer

Fødevarer, Indtast blodbanen langsomt og low-density kulhydrater har tendens til at være din bedste kilde til lavt glykæmisk indeks fødevarer. Disse fødevarer omfatter de fleste grønsager (undtagen majs og gulerødder), de fleste frugter (undtagen bananer og rosiner) og valgte korn såsom havregryn og byg.

Detaljeret oversigt over lavt glykæmisk indeks grøntsager

En mere detaljeret og omfattende liste over lavt glykæmisk grøntsager er asparges, grønne bønner, broccoli, kål, blomkål, grønkål, svampe, squash, spinat, tomat, squash, kikærter, romaine salat, radiser og sne ærter.

Detaljeret oversigt over lavt glykæmisk indeks frugter

Lavt glykæmisk frugter omfatter æbler, blåbær, kirsebær, druer, grapefrugt, kiwi, appelsiner, ferskner, pærer, ananas, hindbær og jordbær.

Fødevarer for at undgå

Alle komplekse kulhydrater med undtagelse af havre og Byg er ikke lavt på det glykæmiske indeks. Undgå ugunstige kulhydrater såsom pommes frites, bagte kartofler, gulerødder, bananer, brød og pasta. Også, undgå frugtjuice. For at holde din glykæmisk indeksnummer lave, holde sig til rå frugt og grøntsager.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com