Liste over fødevarer, der gør du føler dig mæt

05/11/2010 by admin

Liste over fødevarer, der gør du føler dig mæt

Mæthed betyder følelsen tilfreds. Når der henvises til mad, betyder satiation følelse fuld uden at være fyldt. Dem på et vægttab kost eller vægt vedligeholdelsesprogram vil kigge efter fødevarer, der tilbyder satiation eller at holde sult væk i den længste periode. Fødevarer, der er højt proteinindhold tilbyder nogle af de højeste niveauer af mæthed.

Fede fisk

Ifølge TimesofIndia.com, giver fede fisk høje niveauer af mæthed. Laks, tun, makrel og sild tilbyder høje niveauer af protein samt omega-3 fedtsyrer. Retter, der indeholder fede fisk bidrage til at sænke kolesteroltallet og øge dit stofskifte. Højt proteinindhold efterlader dig følelsen tilfreds og fri for sult.

Hele hvedebrød

Hele hvedebrød er fulde af fibre og protein. Det er fordøjet langsomt af din krop, efterlader dig med en følelse af tilfredshed i en længere periode, ifølge PromoteHealth.info. Den langsomme fordøjelse betyder proteinerne der frigives i kroppen på en forsinket og støt tempo, at holde din energi niveauer mere konstant i løbet af dagen.

Kartofler

Kartofler kan være stor for kost ifølge WomenFitness.net. Kartofler, der er enten kogt eller bagt er lang i protein og fiber, og dermed bidrage til en følelse af mæthed. Undgå at spise stegte versioner såsom pommes frites eller kartoffel chips. Disse er fulde af fedt og tilbyder lidt i næringsværdi. Kartoffelmos er fint, så længe mængden af mælk er begrænset og fede toppings såsom smør og cremefraiche undgås.

Citrusfrugter

Citrusfrugter som appelsiner, grapefrugter, mandariner og klementiner er fantastisk til deres højt C-vitamin og fiberindhold og følelse af satiation de kan tilbyde. Citrusfrugter er lav i kalorier og har et højt vandindhold, som kan hjælpe du føler dig fuld for længere. En yderligere fordel er, at C-vitamin hjælper med at øge din krops stofskifte, som aids i vægttab.

Popcorn

Popcorn er en stor snack mad, der er lavt fedtindhold (når lavet uden ekstra smør) og fuld af fiber. Spiser popcorn holder munden og hænderne arbejder hele tiden, så vi får en følelse af tilfredshed, når vi spiser det, ifølge TimesofIndia.com. Prøv at undgå overdreven beløb i smør eller olie, og springe de karamelliserede versioner. Disse er fulde af fedt, sukker og overskydende kalorier, der vil hæmme dit vægttab indsats. Stick til salt og lavt fedtindhold smør aromaer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com