Sådan behandler hovedpine hos børn

01/21/2011 by admin

Sådan behandler hovedpine hos børn

Hovedpine er almindelige, uanset alder. I virkeligheden, mere end 75 procent af børn under 15 år har oplevet eller oplever hovedpine mindst én gang. Det er muligt at behandle hovedpine hos børn med mange af de samme behandlinger til rådighed for voksne. Behandling af hovedpine hos børn bør ske med rådgivning af en læge at sikre ordentlig pleje.

Instruktioner

• Rapport ekstreme eller usædvanlige symptomer på din børnelæge straks. Mens de fleste hovedpine hos børn er godartede, er der nogle, der er symptomatisk for andre problemer. Hold øje med opkastning, rastløshed mens du sover, hovedpine efter en skade eller ændringer i personlighed. Disse er symptomatisk for mere alvorlige problemer.

• Tale med din læge om smerterne lider under dine børn til at bestemme sværhedsgraden samt årsagen. Visse typer af hovedpine har visse typer af smerte mønstre (migræne er lokaliseret mens spændingshovedpine er bilaterale). Herfra kan lægen ordinere den rigtige fremgangsmåde.

• Få receptpligtig medicin for ekstreme hovedpine eller migræne og klynge hovedpine. Receptpligtig medicin vil lindre selv de værste hovedpine symptomer. Imitrex og *** er fælles receptpligtig medicin og kan være til rådighed for børn i lavere doser.

• Ændre dine børns kostvaner. En af de mere fremtrædende årsager til hovedpine er kost. Spise fødevarer med højt natrium og fedt vil øge blodtrykket og gøre hovedpine, især spændingshovedpine, mere almindelige.

• Har dine børn får masser af motion. Motion hjælper med at øge blodgennemstrømningen og forbedre den generelle sundhed. Udøve også gør dit hjerte slå til en lavere pris, som kan hjælpe med at reducere forekomsten af stress hovedpine.

• Diskutere mulighed for at tage enkle over-the-counter medicin til behandling af hovedpine hos børn. Mange medicin som ibuprofen og acetaminophen er helt sikkert for børn, omend i mindre doser. Læse etiketter omhyggeligt for at afgøre, hvad er den korrekte dosis, og konsultere en læge bare være sikker på der er ingen tegn på større problemer.

Tips & advarsler

  • Undersøge alternative medicin muligheder for at hjælpe behandle hovedpine hos børn. Ikke alle læger vil støtte alternativ medicin, men det er en god idé at spørge først at vide, hvis der er mulighed for at undgå brug kraftfulde receptpligtig medicin.
  • Aldrig give børn mere end den dosering, der anbefales af en læge. Børns systemer er mindre i stand til at håndtere bivirkninger af overdosering eller overeksponering, så omhyggeligt overvåge deres medicin indtag.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com