Måder at genoprette fra naturkatastrofe

01/18/2011 by admin

Måder at genoprette fra naturkatastrofe

Overlever en naturkatastrofe som en orkan, kan tsunami, jordskælv eller tornado være en traumatisk begivenhed i sig selv. Men at se dyrebare personlige ejendele ødelagt og en kamp for hele Fællesskabet i kølvandet kan efterlade et varigt indtryk. Det er ikke altid let for mennesker og deres Fællesskaber til at flytte frem efter moder natur strejker, men der er flere måder at genoprette fra sådan en begivenhed.

Oprydning

Oprydning er vigtigt efter en naturkatastrofe. Men når oversvømmelser er involveret, som det ofte er tilfældet i tsunamier og orkaner, oprydning er endnu vigtigere. Dette skyldes, at farlige materialer kan også potentielt blive vasket rundt inden for et fællesskab, forårsager yderligere skader på boliger, virksomheder og infrastruktur. Når du gør oprydning, er det vigtigt at bære beskyttelsesdragt og håndtere umærket eller ukendt containere med større omhu. Tage nedskudte ledninger til efterretning og noget, der kan forårsage større skade, og underrette de relevante myndigheder. Oprydning er det første skridt til at få et samfund tilbage på sporet.

Ekstern Assistance

I tilfælde af en naturkatastrofe tilbyder mange uden for services støtte til ofre. For eksempel tilbyder den amerikanske Small Business Administration en bred vifte af lavt forrentede lån til at hjælpe hjemme- og ejere reparere og genopbygge skadede egenskaber. Andre organer, såsom det amerikanske Røde Kors, er også typisk indsat for at støtte hårdt ramte områder. Derudover, kan folk hjælpe på individniveau ved at foretage en fradragsberettiget donation til organisationer som Røde Kors til at hjælpe med redningsarbejdet. For eksempel, blev over 4 milliarder dollar rejst af den amerikanske offentlighed at støtte relief og genopbygningsindsats efter orkanen Katrina ramte Gulf Coast i 2005.

Rådgivning

Overleve en naturkatastrofe kan have en varig effekt på mennesker. Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse, er det ikke ualmindeligt for folk at lide af søvnløshed, depression eller stress efter en traumatisk begivenhed. Sommetider, have mennesker bare tid til at arbejde gennem disse følelser og betingelser. Andre gange, situationen er mere drastisk, og rådgivning bør søges. Andre måder at komme over en naturkatastrofe omfatter forsøg på at leve livet så normalt som muligt, såsom at spise sundt, udøvelse og accepterer hjælp fra venner og familie.

Lære af hændelsen

Hvis et bestemt sted har været plaget af en naturkatastrofe, er der altid chancen for, at det kan ske igen. For at minimere skader og hastighed restitutionstid, hvis der er en "næste gang", er det vigtigt for mennesker og deres fællesskaber at lære af disse uheldige begivenheder første gang de opstår. Ting som sikring af vigtig ejendom, boarding op døre og vinduer og kontrol af forsikringspolicer kan hjælpe forebygge nogle tab og sætte folk på den hurtige vej til nyttiggørelse, før en storm selv rammer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com