Naturlige hjem retsmidler for en mand tisser hver 15 minutter

04/29/2010 by admin

Naturlige hjem retsmidler for en mand tisser hver 15 minutter

Hyppig vandladning hos mænd kan skyldes noget så harmløst som drikker for meget af en vanddrivende drikke som te, at måske noget mere alvorligt som en forstørret prostata. En mand klagede over hyppig vandladning kan have en mere alvorlig underliggende tilstand, så det er vigtigt at se en læge så hurtigt som muligt. Men der er over-the-counter naturlægemidler kosttilskud og hjem retsmidler, der kan udnyttes til lethed lider mellem lægebesøg.

Valeriana Officinalis

Almindeligt kendt som vilde Baldrian, mexicanske Baldrian, herunder sitka baldrian eller blot Baldrian, valeriana officinalis fungerer som en beroligende og anti-spasmatic for mange områder af det centrale nervesystem, blæren. Urten slapper glatte muskler i blæren, derved lette behovet for at urinere ofte. Det anbefales, at baldrian ikke er anvendes i mere end tre uger, men en undersøgelse fra 2007 foretaget af det Europæiske Lægemiddelagentur viste, at Baldrian har lav toksicitet og er sikkert til konsum.

Panax Ginseng

Panax ginseng har været brugt i kinesisk medicin for mere end 2.000 år. Ifølge den naturlige blære hjemmeside består urten primært af steroide glycosider kaldet Ginsenosider. Panax ginseng vokser naturligt i det østlige Kina, men er også dyrkes i Japan, Kina og Korea. Panax ginseng menes at behandle urininkontinens og hyppig vandladning ved at afslappe blæren muskler. Urten er foregav at forbedre omdannelse af aminosyren L-arginin i nitrogenoxid gennem en proces kaldet nitrogenoxid syntase. Dette resulterer i øget produktion af nitrogenoxid i kroppen, hvilket igen vil medføre blære til at slappe af.

Tranebærsaft

Ifølge den nationale nyre og urologiske sygdomme Information Clearinghouse, urinvejsinfektioner er ualmindelige blandt mænd yngre end 60, men kan forekomme på grund af en forstørret prostata, nyre eller blære sten, diabetes eller en neurologisk tilstand. Urinvejsinfektioner hos mænd kan være vanskelige at behandle, men ved at drikke masser af væske, bakterier i urinvejene kan ikke trives. Drikker ca seks til otte briller vand og Tranebær saft hver dag skyller ud bakterier i urinvejene. Tranebærsaft alkaliske egenskaber også gør blæren mure slick, og bakterier er i stand til at holde sig til indersiden af blæren og vokse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com