Udvikling af grov motorik

01/15/2011 by admin

Udvikling af grov motorik

Udvikling af grov motorik

Når din baby er født, har hun allerede nogle grov motorik. Når hun tager sin første åndedrag og begynder at jamre, hendes arme og ben allerede flailing om. De ryste med indsatsen, men hun bliver snart mere koordineret. I løbet af de næste mange år vil du se hende tæt, ofte spekulerer på, om hun er normal i sin udvikling. Hvordan hun udvikler sin grov motorik vil fortælle en masse om hendes overordnede udvikling.

Din hjerne

Hjernen er et utroligt kompliceret og sofistikeret regneenhed. Området ansvarlige for flytning af dit højre ben er adskilt fra det område, der er ansvarlig for bevægelse af din venstre arm. I virkeligheden, er i højre side af hjernen ansvarlig for bevægelse i venstre side af kroppen og den venstre hjerne til højre side. Normal hjernens udvikling i livmoderen er derfor det første skridt i grov motoriske udvikling.

Dine nerver

Ikke alene skal hjernen sender de rigtige signaler, men nerver fører signalerne skal fungere korrekt hele vejen fra hjernen til udgangen kilde. Signalerne, der sendes af passerer kemikalier fra en nerve til næste, er meget gerne elektricitet sendt ned en linje. Nerverne skal være korrekt tilsluttet og isoleret for kemikalier skal videregives korrekt.

Dine muskler

Muskler skal også udviklet, forbundet til de nerver, der giver dem kommandoer og knyttet til dine knogler på en måde, der vil gøre det muligt for dem at reagere på de signaler de modtager, at kontrakten og slappe af på kommando. Muskler udvikle og styrke når det bruges, men svage og floppy hvis kommandoer ikke får.

Grov motorik

Gross motor refererer til de store muskler, der bevæger os i almindelige måder, såsom kravle, gå, køre, hoppe, kaste, at dreje vores hoveder og ændre holdning. De er de muskler vi bruger til balance og koordination. Hvert trin i motoriske udvikling bygger på trin før. Dit barn skal kunne holde hovedet for at ophæve hans bryst off tæppe, for at begynde at kravle. Han skal kunne stå foran lære at gå, før han lærer at køre.

Milepæle

Udviklingen af grov motorik opstår i en forudsigelig sekvens. Inden for en bestemt aldersgruppe, bør børn kunne udføre visse opgaver. Hvert barn udvikling bog viser disse. Hvad er vigtigt at vide er, at en forsinkelse i udviklingen i et område er sandsynligvis ikke bekymrende, hvis det ikke er forbundet med forsinkelser i andre områder. Et barn, der babbles og smiler og griber på objekter og interagerer korrekt men er ikke helt kravler når baby bøger siger, han skal udvikler bare i sit eget tempo. Et lille barn, der ture med en ulige gangart, gør prustende lyde men ingen vokal lyder og griber på objekter, men konsekvent misser behov omhyggelig ser og sandsynligvis yderligere evaluering.

Forsinkelser

Vores hjerner, nerver og muskler har en fantastisk evne til at kompensere for glitches i udvikling. Tidlig indgriben er nøglen til at hjælpe et barn overvinde et udviklingsproblem. Pediatric neurologer kan diagnosticere forsinkelser. Fysioterapi og ergoterapi kan hjælpe genetablere dårlige forbindelser, træne muskler til at udføre normalt og styrke underudnyttes muskelgrupper. Hvis dine instinkter fortælle noget er galt, du forfølge evaluering og skubbe til intervention for dit barn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com