Medicaid & Medicare del D

04/28/2010 by admin

Medicaid og Medicare er både offentlige sygesikring programmer. Medicare dækker pensionister, mens Medicaid dækker fattige. Medicare har også en drug fordel, kaldet del D. I nogle tilfælde, mennesker vil kvalificere sig til begge sæt af dækning. Dem med Medicare del D og Medicaid kan undgå service benægtelser ved at forstå, hvordan deres dækning fungerer.

Medicaid Drug dækning

Når en støttemodtager er berettiget til Medicare og Medicaid, bliver Medicare del D typisk standard prescription drug dækning. Medicare vil begynde at betale for al receptpligtig medicin i stedet for Medicaid.

Ekstra hjælp

Dem med Medicaid er automatisk tilmeldt i en Medicare assistance program kaldet ekstra hjælp. Ekstra hjælp administreres af Social sikkerhed og hjælper Medicaid modtagerne betaler for narkotika Co-betalinger og deres del D premium. De fleste Medicaid støttemodtagere, der har ekstra hjælp betaler næsten ingenting for deres receptpligtig medicin.

Udelukkede narkotika

Medicaid tilbyder drug dækning under begrænsede omstændigheder. I nogle stater dækker Medicaid lægemidler, hvis de anses for udelukket af Medicare. Disse er alle stoffer, der falder i klasser af benzodiazepin, barbiturat, vitaminer, håndkøbsmedicin, medicin til vægttab gain og vægttab og mere.

Ikke-Formulary narkotika

Medicaid giver undertiden dækning (kaldet en Medicaid wrap) for lægemidler, der ikke er en del D-planen formulary eller, med andre ord, er ikke omfattet af del D-planen, selv om stoffet ikke er udelukket ved lov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com