Homøopatisk medicin for huden

11/07/2012 by admin

Formålet med homøopati for hud betingelser er at behandle problemet indefra og ud. Homøopati er beregnet til at skabe balance mellem kroppen og behandling af symptomer på hudproblemer er en bivirkning af kroppen i harmoni. Homøopati anvender planter, mineraler og andre retsmidler fra jorden til at genoprette balancen og reducerer generende symptomer.

Acne

Homøopatiske midler mod acne på huden omfatter mineraler som kvarts og svovl og planter såsom belladonna til at reducere flare ups og helbrede huden.

Eksem

Eksem er en kronisk hudirritation med tørre og peeling huden, som kan blive hjulpet af homøopatiske behandlinger, herunder Arsenicum album, som er en form for arsen, petroleum og svovl.

Fordærve sår

Fordærve sår er blærer rundt og inde i munden og læberne, og behandles af homøopatiske midler såsom grafit, petroleum og dulcamara.

Nældefeber

Hives er runde, kløende hævelser på huden forårsaget af en allergisk reaktion og kan behandles med apis mellifica og Liden Nælde.

Psoriasis

Psoriasis er en kronisk betændelse i huden, der kan blive behandlet med homøopatiske medicin herunder sepia og mercurius solubilis.

Udslæt

Homøopatiske midler herunder belladonna, bruges grafit, sepia og svovl til at behandle udslæt fra allergiske reaktioner eller virusinfektioner.

Advarsel

Mercurius solubilis er kviksølv, som kan være giftige for den menneskelige krop hvis indtaget og kan kræve fjernelse af farlige materialer eksperter hvis spildt og forurener et område.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com