Akupunktur på øret til rygestop

12/01/2012 by admin

Akupunktur på øret til rygestop

Du har gjort flere forsøg på at give op med at ryge, men gang på gang uimodståelig lyst til en nikotin-fix har saboteret din indsats. Du har prøvet en række forskellige rygestop værktøjer, herunder nikotinplastre, tyggegummi og sugetabletter, såvel som en recept medicin designet til at undertrykke dit behov for nikotin, men ingen af dem formået at få dig, hvor du vil hen. Måske er det tid til at give akupunktur en chance.

Hvordan virker det?

Brugen af akupunktur som et redskab til at stoppe med at ryge er vokset i popularitet i de seneste år. Nogle rygere har sparket vane med succes gennem akupunktur alene, mens andre har fundet det nyttigt i kombination med andre rygestop aids. Akupunktur er den ældgamle kinesiske medicinske behandling for smerter, sygdom og endda afhængighed, hvor små nåle indsættes strategisk på vigtige punkter i kroppen. Ifølge traditionel kinesisk medicin er disse punkter placeret på centrale mellemrum langs veje eller meridianer som kroppens livskraft flyder. Blive advaret, hvis du beslutter dig at prøve akupunktur som en måde at stoppe med at ryge, proceduren næsten altid indebærer placering og manipulation af nålene i ørerne. Det kan se smertefulde, men dem, der har prøvet akupunktur insistere på, at det virkelig ikke.

Kunst af akupunktur

Underliggende praksis med akupunktur er den tro, at den menneskelige krop samlede velbefindende er afhængig af en kraftig strøm af energi, kendt af kinesiske som Qi, i hele kroppen. For at forbedre generelle sundhed og adresse specifikke sundhed klager, målrette akupunktører områder hvor strømmen af Qi synes at blive hæmmet. Find en autoriseret akupunktør i dit område, og sørg for at forhøre sig om akupunktørs erfaring i behandling af rygning-relaterede sager.

Energistrømme

Akupunktører alle har deres egen specielle teknikker til at håndtere udfordringen med rygestop. Dog vil alle søge efter punkter på øret hvor de bestemmer, at strømmen af energi er lav. For at bidrage til at vende dette svækkes strømmen af energi, små nåle indsættes på de udpegede importsteder. Typisk, fire eller fem nåle skal bruges til hver session, og du kan blive bedt om at komme tilbage til flere sessioner til at fuldføre behandlingen.

Mål point

Diane Joswick, en autoriseret akupunktør, identificerer nogle af de punkter på øret, der er mest tilbøjelige til at være målrettet mod for at hjælpe en patient rygestop. Disse omfatter shen mænd, placeret på den øverste halvdel af øret, men ikke er relateret til et bestemt organ, og andre punkter på øret, der er bundet til velfungerende nyrer, lunger og appetit. Joswick påpeger, at akupunktur behandlinger for rygestop er engang udvidet til at omfatte et par punkter andre steder på kroppen.

Vil det fungere?

Der er ingen videnskabelige beviser for, at akupunktur med held vil ende din afhængighed af nikotin. Men mange forhenværende rygere har fundet succes i sparker vanen, nogle gennem akupunktur alene og andre der brugte akupunktur i kombination med andre rygestop aids. Du bliver nødt til at se for dig selv, hvor godt det virker for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com