Sådan fjernes ørevoks i småbørn

11/29/2012 by admin

Sådan fjernes ørevoks i småbørn

Alle producerer ørevoks for at hjælpe med at beskytte øregangen og holde det sikkert fra snavs og debris. Ørevoks er klistret, som hjælper det stoppe små partikler i at trænge ind i øret, og kan enten flydende eller hårdt. Når ørevoks er hårdt eller overproduced, kan dit barn ende med et stik af ørevoks fast i øret. Et øre fyldt med ørevoks kan forårsage smerte, ubehag og svært hørehæmmede. Selv om det er en god ide at medbringe dit barn til lægen at i første omgang har ører tjekket, fjernes ørevoks kan også derhjemme.

Instruktioner

• Har dit barn sidder i en behagelig stol, helst blød nok at læne sit hoved mod den ene eller den anden. Give dit barn et håndklæde til at holde hvis hun ønsker at hjælpe tørre væk drypper.

• Fyld en pipette med stuetemperatur babyolie. Placer toddler's hoved, så det tilstoppede øre står over loftet. Langsomt dryppe tre til fem dråber babyolie i toddler's øre til at blødgøre ørevoks.

• Lade babyolie i toddler's øre for op til fem minutter. Glatte toddler's hoved og have hende tørre sine øre med håndklæde. Inddrage dit barn i processen vil hjælpe med at holde hende i stedet for processen med at fjerne voks.

• Vippe dit barns hoved til siden igen, så det tilstoppede øre står og brug pipetten til at placere et par dråber af hydrogenperoxid i øret. Peroxid vil hjælpe løsne og fjerne eventuelle resterende ørevoks.

• Tørre nær åbningen af øregangen med bomuld svaberprøver fjerne stykker af ørevoks, som de gør deres vej ud af øregangen. Sted vatpind nær åbningen af øret, men ikke i det. Fortsætte med at tørre, med ren bomuld svaberprøver, da den løsnede ørevoks bevæger sig ud af øret.

• Slip to eller tre dråber af sprit til dit barns øre at tørre op nogen fugt fra ørevoks fjernelse proces. Fugt i øret kan være ubehageligt og påvirke hørelse.

Tips & advarsler

  • Småbørn har korte opmærksomhed spænder og kan blive træt af den øre voks fjernelsesprocessen lang, før det er overstået. Distraktion hjælper til at holde barnet på plads, så du kan afslutte unclogging toddler's øre. Placer stol foran fjernsynet for et special show eller i nærheden af vinduet, hvis der er aktivitet foregår udenfor.
  • Kroniske ørevoks eller andre øre problemer bør blive plejet af en læge til at sikre, at høringen ikke påvirkes under de kritiske år når et barn er at lære at kommunikere.
  • Undgå at placere en vatpind i dit barns øre. Pludselige bevægelser kan resultere i vatpind punktering dit barns trommehinden.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com