Protein rige drikke

10/06/2010 by admin

Protein rige drikke

Den gennemsnitlige person har brug for 60 gram protein om dagen, ifølge Lisa Cicciarello Andrews, en registreret diætist på University of Cincinnati. Mere end 100 gram om dagen kan forårsage nyre stress og vægtøgning. De fleste amerikanere forbruge mere protein end de har brug for, men individer måske har brug for mere protein under visse betingelser: efter kirurgi, under en akut sygdom, eller når de udfører høj intensitet øvelse. Dem på en vegetarisk eller vegansk kost kan også nødt til at øge deres proteinindtag.

Mælk

Mælk er den billigste proteinrige drikke, og også den nemmeste at finde. En kop sødmælk indeholder 5 g mættet fedt, så vælg skimme eller nonfat mælk; mættet fedt øger kolesterolindholdet i blodet og øger risikoen for hjertesygdomme, så skummetmælk er en bedre løsning, selv for dem, der forsøger at tage på i vægt.

Valleproteinpulver

Alvorlige atleter tilføje ofte whey proteinpulver mælk til at øge deres proteinindhold. De ekstra aminosyrer i valleprotein hjælpe atleter opbygge muskler, forbedre kroppens sammensætning og forbedre ydeevnen. Valleprotein kan også hjælpe med at administrere ernæringsmæssige indtag hos patienter med kræft eller diabetes.

Individuelt emballerede drikkevarer

Flere ernæring shakes på markedet har et højt proteinindhold. Da disse produkter kommer ofte i individuelle dåser og flasker, er de den mest bekvemme løsning for folk, der ikke har tid til at blande deres egen ryster. I modsætning til mælk, ikke mange af disse drikkevarer har brug for køling.

Mejeri gratis muligheder

Laktose-intolerante individer eller dem på en veganerkost har flere alternativer til proteinrige drikke. Flere soja, ris og mandel mælk på markedet er beriget med protein til at gøre dem ernæringsmæssigt svarende til mejeri mælk. Læs etiketten på drikken før du køber den, da mejeri-fri mælk varierer meget i deres Næringsindhold.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com