Hvordan til at rense leveren derhjemme

03/09/2013 by admin

Leveren er en af de vigtigste organer i kroppen. Af synteseskabende proteiner og galde nødvendigt at støtte fordøjelsen, metaboliske og opbevaring af fedtstoffer og kulhydrater, og udskiller skadelige biprodukter af fordøjelsen og giftstoffer såsom narkotika og alkohol, leveren sikrer et sundt immunsystem, giver energi og afbalancerer hormoner. Skader på leveren kan resultere i hepatitis, fedtlever, kræft og i sidste ende leversvigt og død. Alkoholisme er ikke den eneste årsag, som en dårlig kost eller overspisning kan understrege leveren. Ifølge David Pieribone af hjemmesiden The Body, "i modsætning til andre organer i kroppen, leveren kan ikke fortælle dig, hvornår det er i knibe, eller ofte ikke indtil det er for sent." Udføre en lever rense i komfort i dit eget hjem et par gange om året at skille dig af træthed, ekstra vægt og selv allergi, og forbedre din krop samlede resultater, ifølge hjemmesiden Healing dagligt.

Instruktioner

• Mix Epsom salte i 3 kopper vand (eller juice). Dette gør fire 3/4-kop portioner. Opbevares i køleskab i bedre smag. Spis ikke fire timer før du begynder at rense. Undgå at tage nogen medicin, vitaminer eller fedtholdige fødevarer. Drik en tjener i eftermiddag.

• Drikke den anden servering to timer senere.

Klem saften af den store grapefrugt i en kop og fjerne frugtkødet. Bland med olivenolie og tilsæt Coca-cola her for smag, hvis det ønskes. Shake det og drikker to timer efter den sidste Epsom salt servering, som skal være før sengetid.

• Drikke den tredje servering af Epsom salt blanding når man vågner op næste morgen.

• Drikke den sidste portion to timer senere. Forvent diarré og nogle kvalme og tilstedeværelsen af galdesten i toilettet, der vises som små runde klumper grøn farve.

Tips & advarsler

  • For at supplere Rens, drikke æblejuice i hele to til tre dage før start, anbefaler Healing daglig. Dette anbefales på grund af æblesyre indeholdt i æblesaft, der hjælper flush.
  • Mens rense anses for sikkert at gøre hjemme på din egen, er tale med din sundhed praktiserende læge altid en god idé.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com