Årsager til overdreven søvnighed i dagtimerne

10/14/2010 by admin

Årsager til overdreven søvnighed i dagtimerne

Søvnighed eller døsighed påvirker en række mennesker. Mennesker, der lider af denne betingelse på en regelmæssig basis er ikke i stand til at koncentrere sig på arbejdspladsen, og de kan bevæge sig i et langsommere tempo. Selv om at identificere årsagen til dagtimerne søvnighed kan være udfordrende, kan patienter ved at vurdere livsstil og vaner lokalisere en udløser.

Ændre søvnmønster

En ændring i en persons normale søvnmønster, som skifter til natten skifteholdsarbejde, kan påvirke kroppens evne til at forblive opmærksomme og vågen i dagtimerne. De fleste mennesker tog deres organer til at sove et sted mellem klokken 11 p.m. og 7 a.m. går i seng senere og vågne op på et senere tidspunkt kan forvirre kroppen, og det vil tage tid at tilpasse sig en ny søvn tidsplan.

Medicinske tilstande

Visse medicinske tilstande, såsom søvn apnø, søvnløshed og autoimmune lidelser, der forårsager træthed som kronisk træthedssyndrom og fibromyalgi, kan producere overdreven søvnighed i dagtimerne. Læger kan tilbyde bistand eller medicin til at hjælpe patienter overvinde problemer såsom sove apnea og søvnløshed. Desværre, der er ingen kur for autoimmune sygdomme. Men livsstilsændringer såsom indarbejde øvelse og tager energi kosttilskud kan hjælpe med at bekæmpe træthed.

Nighttime søvnforstyrrelser

Ikke er til at sove igennem om natten er en anden årsag til overdreven træthed i løbet af dagen. Flere faktorer kan resultere i afbrydelse af søvn. Eksempler kan nævnes sover på en ubehagelig madras, sover med fjernsyn på eller holde soveværelset for varmt. Skab en hyggelig sovebetingelser sovemidler og forblive i søvn i løbet af natten. Et mørkt, stille og køligt værelse tilbyder en god søvn miljø.

Over-stimulation

Over-stimulation fra koffeinholdige drikkevarer kan fremkalde årvågenhed om natten, som kan se fjernsyn, arbejder på computeren eller videospil før sengetid. At være overdrevent stimuleret eller alert kan vanskeliggøre falde i søvn, forårsager syge at ligge vågen i flere timer og derefter falder i søvn under de tidlige morgentimer. Dette resulterer i kun et par timer af afslappende søvn og kan udløse søvnighed i dagtimerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com