Menthol vs Methyl salicylsyre

12/25/2012 by admin

Menthol vs Methyl salicylsyre

Menthol og methyl salicylsyre er både anvendes som ingredienser i topiske smerte salver. De bruges også som smagsstoffer i slik, tandkød og mundskyl. Og de er blevet undersøgt for at se, hvis de vil dræbe flåter samt thymol.

Oprindelse

Menthol er udvundet fra pebermynte blade. Methyl salicylsyre, ellers kendt som olie af wintergreen, er afledt af birkeblade.

Intern brug

Begge disse ekstrakter kan bruges internt som aroma eller medicinske tinktur, men kun i meget små doser.

Udvortes brug

Menthol skaber en afkøling sensation i hud og muskel væv med topikal anvendelse. Methyl salicylsyre er en opvarmning agent. De er ofte bruges sammen i de samme smertelindring salver.

Sikkerhed

Form af hver fundet i aktuelle salver og æterisk olie må aldrig tages internt, da de er giftige. Vask dine hænder grundigt efter berøring på salve med disse ingredienser. Aldrig lade disse ingredienser komme i dine øjne.

Andre mulige anvendelser

Disse olier blev testet for at se, om de ville være effektiv mod bovin flåter. De syntes ikke at have nogen effekt på flåter i forhold til thymol (timian olie) Ifølge en undersøgelse offentliggjort af Novalino da Silviera af Universidad Federal de Juiz de Fora.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com