Hvordan man kan udvikle fjendtlige Intruder procedurer for en skole

09/15/2010 by admin

Under en fjendtlig intruder trussel til din skole er det vigtigt at give sikker husly hurtigt. Udvikle en stram skole sikkerhedssystem for at forhindre en farlig situation. Uddan personalet om, hvordan man vurderer mistænkelig aktivitet eller eventuelle ubudne gæster. Har en check-in-system på hovedindgangen af skolen og en proces for at sikre bygningen under klasse tid.

Instruktioner

• Iværksætte en øjeblikkelig reaktion plan. Etablere en fremgangsmåde for personale til at tage i tilfælde af et fjendtligt ubuden gæst kommer ind i bygningen. Hvem opdager faren for sikkerhed bør straks kontakte politiet, bevare roen og kommunikere så mange detaljer som muligt i hele skolen.

• Gå til låsning af mode. Annoncere en nødsituation lockdown intercom eller andet kommunikationsapparat. Sikre bygningen. Mens en fjendtlig ubuden gæst er i bygningen er det farligt for studerende og ansatte at strejfe hallerne.

• Lås alle klasseværelset døre om muligt. Instruer alle forbliver så rolige, som de kan og hug på steder, der er uden for synsvidde af døre og vinduer.

• Søge ly i det nærmeste klasseværelset hvis du tilfældigvis er i gangen, når alarmen lyder eller en meddelelse er lavet. Brug din dømmekraft for at holde sikker, når en nødsituation konfronterer dig. Du måske nødt til at tænke hurtigt og være ressourcestærke til ophold sikker. Dette kunne omfatte skjule, undslippe eller barrikadere en dør eller et vindue.

• Sikre passende kommunikationssystemer i hele bygningen. Holde kontakt med politiet under hele situationen.

• Uddanne alle skolens personale om fjendtlige intruder procedurer. Har sikkerhed seminarer herunder hvad man skal gøre i løbet af en farlig begivenhed.

• Udvikle opgaver for lærere og administrativt personale. Arbejde i din nødprocedurer skridt for at hjælpe studerende gå i dækning, kommunikere med afdelinger og yde lægehjælp.

Tips & advarsler

  • Overvej at installere overvågningskameraer og en intercom system til at overvåge aktivitet og hjælpe med at kommunikere instruktioner i tilfælde af et fjendtligt intruder hændelse. Hverve en sikkerhedsvagt for at overvåge bygning for at forhindre farlige hændelser.
  • Hvis du ikke er blevet underrettet om din skole fjendtlige intruder politik, check med forstanders kontor. Board of Education for hvert skoledistrikt bør have et distrikt plan beredskabsplan i sted. Dette er normalt en etableret krav reguleret på statsligt niveau. Siden en stigning i skolevold i 1990erne er flere og flere systemer blevet sat på plads.
  • Aldrig forsøge at stoppe en væbnede fjendtlige ubuden gæst. I stedet, søge øjeblikkelig husly og kun udøve en ubuden gæst, når de står med fysisk skade.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com