Hvordan man kan evaluere Mental Health Care i indstillingen hjem

10/17/2010 by admin

Behov for psykiatrisk behandling kan evalueres i hjemmet. Behov kan blive vurderet, men kan ikke tilsidesætte, evaluering af en kvalificeret mental sundhedsprofessionel eller læge. Skade til dig selv eller andre, er den første advarsel betragtes som forud for enhver yderligere evaluering. Selvhjælp bøger og artikler er tilgængelige, selv om forsigtighed er nødvendig for at holde øje med symptomer forbundet til yderligere fald. Det er nyttigt at mental sundhedsprofessionel, at en kladde er holdt deres adfærd, stemninger og andre symptomer på problemer i forbindelse med psykiske vanskeligheder.

Instruktioner

Hjem Mental sundhed evaluering

• Vurdere og sørg for, at der er ingen umiddelbar fare eller trussel mod dig selv eller andre. Identificere alder specifikke symptomer til mental sundhed falde, da ikke alle symptomer vil være den samme for alle aldersgrupper (f.eks. symptomer kan variere mellem en 20-årig mand og en 75-årig kvinde).

Hvis du er en social og sundhedsmedarbejder eller et familiemedlem, der er at indsamle oplysninger til vurdering af en anden, er det vigtigt, at disse adfærdsmønstre præcist skal overholdes for den bedste behandling resultat af mental sundhedsprofessionel.

• Diskutere symptomer og gennemgå alle aktuelle medicin med en læge. Hvis dette er en mental selvevaluering, er det af yderste vigtighed at du kommunikere enhver følelse af tristhed og depression til din sundhedspleje udbyder, så han kan give ordentlig medicin eller medicin ændringer til at hjælpe løfte og stabilisere dit humør.

• Etablere et kursus af behandling med din mental sundhed professionel når symptomerne er blevet identificeret og evalueringen er fuldført. Behandlinger af forskellige modaliteter og socialisering kan anbefales, mens patienten stabiliserer på medicin ordineret af en autoriseret læge eller psykiater. Det er bydende nødvendigt, at den patient forblive engageret i behandling på et moderat niveau under denne stabiliseringsperiode som ikke alle reagerer det samme til medicin.

• Tidsplan mental sundhed besøg regelmæssigt og får den nødvendige laboratorieundersøgelser blod trækker forsikre, humør og adfærd er niveau og medicin opretholdes på en sikker og terapeutisk niveau. En læge eller mental sundhed professionel vil vurdere behovet for fortsatte socialisering og terapi.

Tips & advarsler

  • Eventuelle bekymringer sundhed eller sikkerhed, bør resultere i en øjeblikkelig opfordring til din sundhedspleje professionelle eller 911.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com