Grundene USA bør Have universel sundhedspleje

10/02/2010 by admin

Grundene USA bør Have universel sundhedspleje

USA er en af de eneste industrialiserede velhavende nationer i verden at ikke give enhver borger med sundhedspleje. Derfor er, at USA har et system, der omfatter regering-sponsorerede forsikring og private forsikringsselskaber. Dem, der ikke er berettiget til offentlig støtte er omfattet af normer af for-profit virksomheder, som kan afvise service til en række forskellige årsager. En universel sundhedsvæsen vil regulere disse situationer og muligvis spare penge.

Uforsikrede

En stor del af den amerikanske befolkning er uforsikret. Ifølge skøn fra US Census Bureau havde 45,7 millioner mennesker ingen forsikring fra 2007. Derudover havde 86.7 millioner amerikanere ingen dækning på et tidspunkt i løbet af 2007 og 2008.

Omkostninger

Statistik fra den nationale koalition på Health Care viser, at mellem 1999 og 2009, de gennemsnitlige omkostninger ved beskæftigelses-baserede sundhedsydelser steg fra $1,543 til $3,354.40 per person. Virksomheder bærer hovedbyrden af disse omkostninger, forårsager mange til at skære dækning.

Centralisering

Universel sundhedspleje i USA kan eventuelt centralisere alle patienter inden for en national database. Dette ville gøre diagnose og behandlingsmuligheder nemmere og mere tilgængelig for læger.

Behandling

Snarere end at fokusere på forsikring procedurer og uredelighed ansvar, kunne praktiserende læger fokusere på at behandle patienter. Et universelt system ville dække alle borgere for hver betingelse, uanset deres økonomiske situation.

Pre-eksisterende forhold

En af de største grunde folk er forsikret i det amerikanske system er fornægtelse af dækning af for-profit virksomheder på grund af patienternes præ-eksisterende forhold. Med universel sundhedspleje, ville disse patienter være omfattet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com