Hvordan får jeg min datters fødsel certifikat?

01/12/2013 by admin

Der kræves en fødselsattest for bevis af identitet og statsborgerskab i forskellige situationer, herunder beskæftigelse og skole. Når du ikke har en bekræftet kopi af dit barns fødselsattest, skal du muligvis hente en fra den lokale befolkningsstatistiske kontor med jurisdiktion over den kommune, hvor dit barn blev født. Få din søn eller datters fødsel certifikat ved at kontakte dette kontor – enten personligt eller ved at skrive dem-- og anmoder om en.

Instruktioner

• Besøg Centers for Disease Control og forebyggelse webside med en liste over hver statslige vital records kontorer. Klik på den stat, hvor fødslen fandt sted for at finde lokale kontaktoplysninger.

• Se oplysninger for at anmode om en fødselsattest i den stat, hvor fødslen fandt sted. Oplysningerne bør også fortælle dig gebyret for en fødselsattest, andre specifikke betalingsoplysninger og lokale kontaktoplysninger.

• Kigge efter et link, som vil tage dig til en forespørgselsformular, som du kan printe ud, udfylde og indsende. Klik på linket for at få adgang til formen, udskrive den og udfylde formularen.

• Placerer den udfyldte formular i en kuvert og vedlægge de nødvendige gebyr for at dække anmodning (af enten check eller postanvisning). Vedlægge en stemplet, selvstændige svarkuvert med din form og gebyr for at sætte i staten til at sende dig en fødselsattest.

• Forsegle kuverten og send det til adressen på formen.

Tips & advarsler

  • I stedet for at anmode om en fødselsattest via mail, kan du også besøge det statslige vital records kontor i person. Vær forberedt med billedlegitimation, fakta vedrørende fødslen (fulde navn af barnet, køn, begge forældres navne, datoen for fødsel, fødsel og dit forhold til barnets placering). Du bliver nødt til at betale gebyret på dette tidspunkt også at opnå fødselsattest.
  • Find telefonnummer af statslige vital records office via linket i trin 3 og kontakte kontoret direkte med spørgsmål du har om processen for at anmode om en fødselsattest.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com