Hvordan annullerer jeg en sygesikring politik?

04/13/2013 by admin

En sundhedsforsikring er en kontrakt mellem dig og din sygesikringsudbyder, og kontrakten vil angive under hvilke betingelser kan du annullere politikken. Hvis du vil annullere en sygesikring politik, skal derefter du normalt annullere politik skriftligt, selv om nogle forsikringsselskaber kan acceptere et telefonopkald. Det er dog bedst at sende et brev til at annullere din forsikringspolice, for at sikre, at du har noget skriftligt bør der være en tvist over datoen for annullering.

Instruktioner

• Kalde dit forsikringsselskab og lad dem vide, at du gerne vil annullere politikken. Annulleringen kan træde i kraft straks, eller du kan have til at vente til slutningen af en fakturering periode (f.eks. månedens udgang), afhængigt af din sundhed forsikringsselskabets politik.

• Skriv et brev til dit forsikringsselskab, informere dem om, at du ønsker at annullere din sygeforsikring plan. Du vil finde en stikprøve brev i afsnittet ressourcer.

• Sende brevet til dit forsikringsselskab.

Tips & advarsler

  • Før du indlevere dit brev af aflysning, Dobbelttjek hos dit forsikringsselskab at du har deres korrekte mail adresse. Du kan også overveje at sende brev med levering bekræftelse (tilgængelig fra posthuset for en nominel gebyr).
  • Normalt er der ikke noget problem med annullering af deres politik, så længe du ikke er en juridisk forpligtelse til at give det til et familiemedlem eller en anden person. (For eksempel, det kan være del af et underholdsbidrag eller barn supportaftale.)
  • Hvis du er en Medicare modtageren og har fået privat forsikring tildele Medicare fordele til forsikringsselskabet, skal du anvende til sundhedspleje finansiere Administration (HCFA) før du ændrer forsikring; ellers kan du være åben for finansielle sanktioner.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com