Sådan skal du tage hvidløg piller til at slippe af vorter

09/26/2010 by admin

Undersøgelser i de medicinske egenskaber af hvidløg har antydet, at det har antivirale egenskaber, så er det plausibelt at over-the-counter hvidløg piller kan hjælpe med at bekæmpe det humane papillomavirus, der forårsager vorter. Medicinske undersøgelser i effektiviteten af hvidløg piller som en kur mod vorter er usikkert, men nogle ikke-receptpligtige hvidløg kosttilskud solgt i USA markedsføres med anprisninger, at de kan være brugt til at helbrede vorter. Selv om der er mere pålidelige og effektive vorte behandlinger, er hvidløg piller en billig, smertefri og lav risiko tilgang til vorte fjernelse.

Instruktioner

• Overveje at konsultere en læge før tager hvidløg som en vorte behandling. Der er flere årsager til dette; vigtigst, indikerer nogle typer af vorter mere alvorlige infektioner end andre, som det humane papillomavirus, der forårsager vorter har mere end 100 stammer. Vorter er smitsom, så tid er af afgørende betydning ved behandling af dem, selv om hvidløg behandlinger tage uger til helt fjerne vorter.

• Køb en flaske hvidløg tabletter eller kapsler fra stof butik eller vitamin butik. Disse er tilgængelige uden recept, men de kommer i forskellige koncentrationer. En pille der indeholder 250 mg til 300 mg af hvidløg ekstrakt er egnede for voksne.

• Tage p-piller som anvist på flasken indtil vorter forsvinder helt. Det er vigtigt at udsætte til fabrikantens supplement dosering retninger, da doser varierer afhængigt af hvidløg uddrag koncentrationen af din særlige tillæg.

• Konsultere en læge, hvis du ikke overholder mærkbar forbedring efter to uger. Selv om nogle mindre ubehag normalt er involveret, kan de fleste læger fryse vorter med flydende nitrogen under en rutinemæssig kontor besøg.

Tips & advarsler

  • En undersøgelse af hvidløg som en vorte behandling blev offentliggjort i International Journal of Dermatology i 2005. Denne undersøgelse, som fandt hvidløg til at være et yderst effektivt vorte behandling, undersøgt den direkte anvendelse af hvidløg ekstrakt til vorter, ikke indtagelse af hvidløg piller. Hvis du ønsker en hvidløg-relaterede behandling og finde pillerne virkningsløse, kan du overveje at prøve denne teknik.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com