Glukose modstand kost

03/02/2013 by admin

Ifølge den nationale Diabetes Information Clearinghouse (NDIC), er glukose modstand (synonymt med insulinresistens) en tilstand, der opstår inden for udviklingen af diabetes, hvor kroppen bliver ude af stand til korrekt bortskaffelse af og udnytte blodsukker på grund af en nedsat følsomhed over for glukose transport hormonet insulin. Mens denne betingelse forværres i diabetes i mange tilfælde, skal det ikke gøre så---en forebyggende kost kan øge din glucose følsomhed tilbage til normal.

Glukose modstand kost

Tage en carb-begrænset (ikke lav-carb) tilgang til at forhindre, at kroppen fortsat ned stien til fuld-blæst diabetes. Ifølge NDIC er den bedste form for kost til at tilbageføre glukose modstand en svarende til en ordentlig kost for en diabetisk kost. For at omsætte dette til handling, begrænse dit forbrug af kulhydrater hele dagen, indtager kun kulhydrater, der har en nominel effekt på blodsukkeret. Disse omfatter langsom-fordøje kulhydrater såsom grøntsager, fuldkorn og frugt. Undgå indtagelse af ekstremt hurtigt-fordøje kulhydrater, da dette vil øge dit blod sukker niveauer, dermed øge dit samlede niveau af glukose modstand. Carb typer at undgå mens efter denne tilgang er hvidt mel, sukker, alkohol og alle typer af forarbejdede eller tilberedte fødevarer.

Reducere dit forbrug af mættet fedt og transfedt, begrænse dit fedtindtag til primært umættede fedtstoffer som dem fra mandler, valnødder, solsikkefrø og alle slags olier. Hvert måltid mens man spiser en kost for at forbedre glucose modstand bør indeholde en grøntsag, en frugt eller hele korn (normalt en frugt), et proteinkilde (kød eller mælkeprodukter) og en lille mængde af umættet fedt.

Overvejelser

At miste vægt er en af de bedste skridt du kan tage. Således ud over blot at spise en sund kost, normalisere din vægt har du pounds til at tabe. Logge din fødeindtagelse i enten en bærbar pc eller en computerfil, liste over mængden kalorier du spiser i løbet af dagen. Målet for en 2,000 kaloriediæt at se hvilken effekt det vil have på din samlede talje, søger for at tabe et pund eller to om ugen. Veje dig selv på den samme dag hver uge på samme tid af dagen (normalt før morgenmad om morgenen). Hvis du mister vægt på tidsplanen, holde din kalorieindtag samme for den næste uge. Hvis du har undladt at tabe, reducere dine daglige kalorier af 200, hvilket bør kickstarte vægt tab processen forfra.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com