Hvad er behandlingerne for høj TSH niveauer?

11/17/2012 by admin

Hvad er behandlingerne for høj TSH niveauer?

Forhøjet TSH-niveau, mere almindeligt kendt som hyperthyreoidisme, er en tilstand, der vides at forekomme langt hyppigere hos kvinder end mænd (ca 10 gange mere sandsynligt). Som sådan, er der en række effektive og langvarige behandlinger, der er tilgængelige.

Radioaktivt jod

Dette er en oral middel, der vil medføre en reduktion af størrelsen af skjoldbruskkirtlen, selv. Når dette sker, er symptomer på hyperthyroidisme ofte afhjælpes. Lejlighedsvis, er støttende medicin påkrævet på grund af de hormonelle reduktion.

Anti-thyroid medicin

Stof Tapazole er den mest almindelige recept behandling. Det er et andet middel til at forebygge skjoldbruskkirtlen fra over producerer hormoner. Selv om denne behandling kan skabe ønskede resultater, har det været kendt for at forårsage betydelige leverskader så godt.

Beta-blokkere

Mens beta-blokkere ikke vil forårsage en ændring i produktionen af skjoldbruskkirtelhormoner, vil de støtte i forekomsten af hjertebanken, som ofte opstår med hyperthyroidisme.

Kirurgisk indgreb

Udførelsen af en thyroidektomi er normalt sidst udvej for behandling, og virkelig kun viste at hvis man ikke er i stand til at tolerere brugen af recept eller plantestoffer retsmidler.

Holistisk behandling tilgange

Ayurvedisk eller østlige medicin tilgange har været kendt for at være effektiv behandlingsmodaliteter. Mange praktiserende læger placere stor tro i brugen af havet grønne og peruvianske Maca. Kolloid sølv behandling er en anden holistisk middel, der har været effektive på lejlighed samt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com