Hvordan til at lime monokel templet stykker

03/18/2013 by admin

Hvordan til at lime monokel templet stykker

Hvis Ralphie fra "A Christmas Story" havde kendt hemmeligheden til reparation af briller med lim, kunne han ikke have været så bekymret over hans mors reaktion når han trådte på sine briller og brød dem. Du kan reparere templet, del af den ramme, der går over øret med hurtig tørring lim. Selvom reparationen er midlertidigt, er limning templet en let løsning til at få dig, indtil du kan erstatte den.

Instruktioner

• Dækker både dine linser med plastfolie. Fuldstændigt omkranser hele forsiden af frames af indpakning plast omkring rammen foran og objektiver flere gange. Skiftevis, kan du bruge et lille håndklæde og pak det omkring foran på rammen til at dække linserne.

• Fjern eventuelle gamle lim fra tidligere reparationer. Bruge en lille neglefil eller smergel bord til forsigtigt skrabe og fil off eventuelle rester af gamle lim.

• Placer en lille mængde af fast-tørring lim på spidsen af en tandstik og ising lim flere steder på indvendigt kant af et stykke af den brudte tempel. Matche op anden stykket af templet og trykke på to sammen, holde fast, men ikke alt for stramme for omkring et minut. Fjern én hånd og kontrollere, hvis limen holding.

• Lagde brillerne sig forsigtigt på en bordplade eller overflade og genanvende lim til tandstikker. Ising lidt mere lim omkring den reparerede knæk i templet for ekstra hold. Lad glassene sidde i et par minutter eller den anbefalede tørretid for mærket af limen du bruger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com