Lastbil belastning Platform sikkerhed

03/22/2013 by admin

Ladeplatforme kan udgøre en risiko for arbejdsmiljøet for besøgende og ansatte arbejder i nærheden af en loading platform. En ladning platform er den placering, hvor varerne lastes til og fra lastbiler og andre køretøjer.

Falls

Fleste skader modtog på indlæsning områder er fra glide- og faldulykker, Ifølge National institute of bygning Sciences. For at undgå disse skader udslip og lækager bør renses op straks, og beholdere og emballager skal opbevares af stier til fodgængere og bevægelige udstyr.

Veje

Ladeplatforme bør være mærket med separat veje til at flytte udstyr, såsom gaffeltrucks og fodgængere til at bruge. Fugt og fugtighed niveauer i læsseområder bør kontrolleres for at undgå farlige, glatte betingelser for gaffeltrucks ved hjælp af ramper.

Sikkerhed

En stor del af lastning platform sikkerhed er beskyttelse af området fra tyveri og terrorangreb. Nogle teknikker, der anvendes i forbindelse med ladeplatforme omfatter indhegnet områder og beskyttelse af ventilationsanlæg fra kemiske og biologiske angreb.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com