Naturlægemidler behandlinger for eksem

10/04/2011 by admin

Tør, kløende, rød skalering hud kan være tegn på eksem. Traditionel medicin har ikke været alt for hjælpsom i forebyggelse eller behandling af eksem, men mange mennesker har fundet lindring ved at bruge naturlægemidler.Hvad der virker for en anden person kan ikke arbejde for dig, så du kan have til experiement at finde den kombination, der virker for dig.

Årsager

Der er så mange tanker om hvad der forårsager eksem som der er sorter af den. Det menes at være en immun sygdom, en giftige oprustning i systemet, en allergisk reaktion og/eller en stress reaktion, og svaret kan være alle de ovennævnte. Selvfølgelig, hvis du vidste præcis hvad forårsager din udbrud du ville undgå det, men det er ikke altid muligt, så du er nødt til at overveje, hvad kan hjælpe dig med at helbrede når du har det. I øvrigt, er du ikke alene, som seks millioner mennesker i Det Forenede Staes er ramt.

Ren er konge

Det er vigtigt at holde området rent og tørt og undgå at ridse. Brug uparfumeret naturlige sæber, shampoo og tøjvask vaskemiddel. Selv om en breakout kan se forfærdeligt, er det ikke smitsom.

Naturlægemidler indstillinger

Der er mange måder at bruge naturlægemidler behandlinger til at støtte i healing dine udbrud. For eksempel, en poultice af fuglegræs (lave en te med det, Dyp en klud i det, vride det ud og placere den på udbruddet to til tre gange om dagen) trækker ud toksiner i huden.

Du kan anvende aloe eller calendula direkte på huden for at lindre irriteret hud, og neem olie virker godt til at øge immunitet.

Prøve at blande ekstrakter af kamille (lindrer kløe), cat's claw og tea tree med en lille mængde af kokos olie til at gøre en lotion til at henvende sig direkte til det berørte område.

Emu olie er blevet udråbt som et middel, der hjælper med eksem, så godt.

Husk at du kan have til at prøve forskellige kombinationer for at finde den rigtige en for dig.

Naturlægemidler for immunitet

Opretholdelse af en stærk immunitet er nøglen at forebygge fremtidige udbrud samt at hjælpe du helbrede fra denne ene. Sørg for at drikke masser af vand, får tilstrækkelig hvile og gøre gode ernæringsmæssige valg. Naturlægemidler, der hjælpe med at opbygge din immunitet omfatter kamille (holder din stress niveau i skak), Echinacea (bedste immunitet booster), lakrids, ginsing, kæmpenatlysolie og hvidløg. De fleste af disse kan findes i te til rådighed på en natural foods market.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com