Hvordan til at betale for Assisted Living i Florida om Social sikring

10/02/2011 by admin

Hvordan til at betale for Assisted Living i Florida om Social sikring

Der er gode nyheder for folk, der enten i øjeblikket lever i hjemmet, men overvejer assisted living, eller er i et plejehjem men kan kvalificere sig til en mindre restriktiv og dyre plan for pleje.

Staten Florida har kundgøre at de har $33 millioner dollars afsat for et program kaldet Medicaid Waiver Program, som hjælper betale bistået levende for seniorer over 65, der kvalificerer. Dette program er for folk, der har brug for hjælp med mindst tre områder af aktiviteter i dagligdagen, såsom badning, dressing, tilberedning af mad, osv.

Indkomst grænsen for kvalificerede personer er $23,000 om året, med ingen mærkbar aktiver. De fleste af en persons sociale sikringsordninger eller andre indtægter er taget af faciliteten, og staten Florida giver resten.

Hjælp med ansøgning om programmet kan være fastsat af bistået levende facilitet, der har åbninger, en afladning hospital eller sygepleje facilitet eller en socialrådgiver eller RN med en lokal hjem sundhed agentur. Et familiemedlem kan også få den oprindelige papirarbejde for at starte den proces, der kan tage 30-60 dage eller måske mere afhængigt af omstændighederne.

Her er nogle forslag til at hjælpe dig med at finde og anvende til en overkommelig assisted living facility i staten Florida.

Instruktioner

• Bestemme om du søger en privat værelse og bad som nogle faciliteter kun tilbydes en fælles stue.

• Ring til Institut for ældste anliggender eller agentur for aldring kan få en liste over faciliteter, som tager Medicaid Waiver program i dit område.

• Se i telefonbogen under bistået levende faciliteter for andre lister, kan du ringe til at finde ud af hvis Medicaid Waiver Program er godkendt der.

• Besøg hver facilitet, du er interesseret i at se, hvis boliger er acceptabel. Mange faciliteter, der accepterer Medicaid ophævelse er meget rart og af høj kvalitet.

• Være parat til at betale for den første måned eller to, hvis personen har brug dette program straks, da det tager så lang tid om Medicaid ophævelse skal godkendes gennem staten Florida. Patienter på et hospital eller plejehjem kan overføres direkte til en assisted living facility hvis det ønskes, med godkendelse af personens læge for dette niveau af pleje.

• Vente et stykke tid, hvis personen er i rehabilitering eller inddrive fra en sygdom, der kræver en højere grad af pleje. Folk svinger ofte i deres egenomsorg evner over tid. Hvad en person ikke kvalificere sig til en måned kan ændre næste.

• Informeres om pleje og finansielle ansvar for assisted living vs plejehjem, så du kan foretage det korrekte valg for en person at overveje assisted living under Medicaid Waiver Program. Denne information er tilgængelig via Dept. af ældste anliggender og området agenturet for ældning i dit område. Lokale hjemmeplejetjenester kan også hjælpe dig i planlægningen.

Tips & advarsler

  • Du kan vælge at kigge efter en facilitet, der har et plejehjem i haven, så personen ikke behøver at forlade for at få en midlertidig højere niveau af pleje i tilfælde af sygdom.
  • Der er mange faciliteter at vælge imellem. Besøg mere end en, og få oplysninger fra mere end én person.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com