Helbredelsesmetoder for dårlig svamp i tånegle

06/23/2012 by admin

Svamp i tånegle kan blive slemt nok til at forårsage forlegenhed for folk, der lider af det. I svære tilfælde begynder de at undgå situationer, hvor alle kan se tæerne. Men hærdning toenail svamp er ikke så svært som det ser ud. I virkeligheden, har de fleste mennesker alt hvad de behøver at helbrede svamp problemet i deres eget hjem.

Stop svamp vækst

Før du kan tænke om hærdning toenail svamp, skal du stoppe det fra at sprede og værre. At holde fødderne rene og tørre er den eneste måde at forhindre flere svamp vækst. Når svampen er helbredt, vil holder fødderne tørre holde svampen i at komme tilbage.Efter bad eller iblødsætning fødderne, være sikker på fødder og tånegle er helt tørre. Brug en hårtørrer på en kølig indstilling til at sikre, at ingen fugt er fanget under tånegle. Varme, fugtige steder er grobund for svamp.Bære kun Bomuldsokker og ændre dem ofte. Hvis dine fødder sved, ændre dine sokker flere gange om dagen. Det kan virke generende på først at oprette en vane for konstant sok-ændre men i sidste ende, vil det hjælpe med at helbrede din toenail svamp.

Toenail opsuger

Iblødsætning tånegle er en vigtig del af drab toenail svamp. Apoteker og helsekostforretninger sælger alle former for produkter, der lover at dræbe toenail svamp, men nogle af disse produkter er dyre. I stedet for at bruge en masse penge, brug hvad du allerede har i huset.Listerine er en populær mundskyl for en grund - det dræber bakterier og bakterier, der vokser i varme, fugtige omgivelser i munden. Bruge Listerines kapaciteter til kamp i Kim på tæerne. Fylde en lille balje med Listerine og suge dine fødder for 15 minutter dagligt. Du bliver nødt til at gøre dette hver dag, indtil den gamle negle vokser ud og nye søm erstatter det - det kan tage flere måneder afhængigt af hvor hurtigt dine negle vokser.Bland lige dele æblecider eddike eller almindelig eddike og vand for at lave et alternativ til Listerine. Apple cider eddike også bekæmper bakterier og dræber bakterier. Sættetid tæerne dagligt og vil du se mærkbar forbedring meget hurtigt.Husk at tørre dine tæer godt. Iblødsætning tæerne i en af disse væsker vil dræbe bakterier, men hvis du lader dine tånegle vådt efter iblødsætning, ny svamp vil vokse på sin plads. Bruge hårtørrer hver gang du blød for at sikre, at dine negle er helt tørre.

Se en læge

Hjem behandlinger bør prøves først, fordi de har færre bivirkninger og er langt mere overkommelig. Men, hvis hjem helbredelsesmetoder ikke er nok, du skal se en læge. Han vil ordinere receptpligtig medicin til at bekæmpe svampen.

Recepten vil formentlig en kombination af en aktuel salve til toenail kombineret med en oral medicin. Topikale medikamenter maleri på som en toenail polish og medicinen er absorberet i neglen at dræbe svampen. Oral medicin for svamp kan have alvorlige bivirkninger, herunder leverskader. Sørg for du har udtømt alle andre muligheder før du begynder en anti-svampe behandling.

Forhindrer svamp genvækst

Alle ved, at forebyggelse er den bedste kur, og sagen om toenail svamp er ikke anderledes. Mens du kurere din toenail svamp, du har brug at udvikle nye vaner, der vil hjælpe med at holde svampen væk til gode.Spise en sund kost. Omfatte flere frugter og grøntsager i din daglige liv og være sikker på at få nok fiber. Yoghurt er fabelagtig til kæmper for at undgå bakterier i kroppen, så vær sikker på at få en servering af yoghurt hver dag.

Motionere regelmæssigt. Sørg for, din krop er så stærk, som det kan være fordi en sund, stærk krop lettere vil kæmpe mod alle former for bakterier og infektioner. Løfte hånd vægte, gøre yoga og gang regelmæssigt. Du behøver ikke at deltage i en gym eller gøre omfattende træning til at få eller holde fit.Stoppe deling sokker, sko eller håndklæder med andre, selv familiemedlemmer. Toenail svamp kan hurtigt spredes fra en person til en anden. Hvis dine børn er tilbøjelige til toenail svamp, ikke kan passere deres sko ned til en yngre søskende. Smide dem væk, når de vokser fra dem at forhindre svamp vækst opstår igen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com