Grundlæggende principper for parallelt radiografi

07/01/2012 by admin

Grundlæggende principper for parallelt radiografi

Radiografi refererer som den vedrører tandpleje til at tage billeder af en patients tænder til at støtte tandlægen i diagnosticering og behandling af problemer med tænder og tandkød. Parallelt med henviser til en teknik, der er udnyttet til at producere det bedste billede mulige, som tandlægen ikke blot kræver et billede, men kræver, at billedet giver ham den bedste udsigt over hans patientens tænder.

Film og tand justering

Ifølge fundamenter i fortsatte Dental uddannelse er undgåelse af skygger på x-stråler et vigtigt begreb, hvor parallelt røntgenfotografering kan være til stor hjælp. Nøglen til parallelt er tilpasse filmen og den lange akse af tanden i en parallel måde, som vil producere mindst skygge på filmen.

Afstand

Som rapporteret i den National Institutes of Health, for fuldt ud at udnytte de paralleling teknik, afstanden mellem kilde af stråling, X-ray udstyr og filmen skal så vidt muligt. På samme måde øge afstanden mellem filmen og tænderne giver mulighed for den paralleling effekt.

Vinkelret på

Efter justering af tand og film og flytter kilden så langt væk fra film som muligt, er det sidste princip at direkte stråle af kilde, X-ray, vinkelret på justeringen af filmen og tand. Som anført i Dental sammenligne, vil det producere det bedste billede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com