Hvordan man kan helbrede gigt

06/04/2012 by admin

At vide, hvordan man kan helbrede gigt vil hjælpe dig med at lindre dig af den smerte, det kan forårsage. Gigt er en form for gigt i fødderne. Det er meget smertefuldt. Gigt er forårsaget af høje niveauer af urinsyre. Urinsyre kan være skabt i kroppen naturligt. Det kan også oprettes fra purinindhold. Hvis du undgår mad højt purinindhold, kan du eventuelt helbrede eller reducere din gigt. Nogle mennesker har høje niveauer af urinsyre naturligvis, men de skal stadig undgå fødevarer, der er højt purinindhold. Tal med din læge, hvis du har brug for mere hjælp med din gigt.

Instruktioner

Kontrol podagraanfald

Lindre smerter forårsaget af gigt først. Gigt kan være yderst smertefuldt, men kan blive kontrolleret med NSAID og andre anti-inflammatoriske lægemidler. Din læge kan ordinere den bedste sig for dig at styre din gigt. Medicin kan være nødvendigt at injiceres direkte i smertefulde joinforbindelsen til lindring.

Gigt opstår normalt i leddene i tæerne og andre dele af foden, men det kan opstå i nogen del af kroppen. Det er yderst smertefuldt og kan være pludselige. Det kan også forårsage hævelse, rødme, varme og stivhed.

Du kan få gigt smertelindring, hvis du reducere mængden af urinsyre i dit system.

Se nedenfor i afsnittet ressourcer, hvis du har brug for flere oplysninger om lindre din gigt symptomer.

Undgå podagraanfald

Drik masser af vand for at holde dig godt hydreret. For de fleste mennesker er otte til tolv glas vand minimumsbeløbet hver dag.

Bruge en over the counter medicin forberedelse H eller generiske at reducere rødme og hævelse på gigt inficeret fod.

Du kan også is området flere gange om dagen for tyve-tredive minutter hver gang til at reducere hævelse i din gigt mund.

Få masser af hvile hver dag til at holde dig gigt gratis.

At vide hvordan helbrede gigt vil hjælpe dig tage kontrol over denne smertefulde form for gigt.

Reducere urinsyre i blodet

Reducere urinsyre i kroppen. Urinsyre hober sig op på dine led kan forårsage smertefulde gigt. Urinsyre er lavet af fødevarer, der er højt purinindhold. Hvis din krop skaber for meget gigt, fjerner det ikke korrekt, eller hvis du spiser fødevarer rige på urinsyre, kan du udløse din gigt symptomer.

Fødevarer, der er højt purinindhold omfatter dyrs organer som nyrer, hjerne, lever, hjerte og blod køer, svin, kalkun og kyllinger. Yderligere fødevarer, der er højt purinindhold er høj fructose fødevarer såsom pie, syltetøj og gelé, spinat, blomkål, champignon, bønner, linser og asparges. Undgå disse fødevarer så vidt muligt at undgå de purinindhold at forårsager urinsyre.

Hvis du ønsker mere information om hvordan man kan helbrede gigt, se nedenfor i afsnittet ressourcer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com