Liste over sikkerhed forvaltning mål

07/04/2012 by admin

Liste over sikkerhed forvaltning mål

Virksomheder er forpligtet ved lov til at igangsætte og opretholde en type af sikkerhedsledelsessystemet for deres medarbejdere. Disse systemer kan variere efter virksomhedens størrelse, typen af industrien og erhvervslivet forsikringskrav. Ligegyldigt hvilken type sikkerhedsledelsessystem, som din virksomhed har ansat til at hjælpe med at sikre arbejdstagernes sikkerhed, er der adskillige målsætninger, der forbliver den samme, uanset størrelse eller industri.

Sikkerhedsregler

Ethvert rederi bør oprette en liste over sikkerhedsregler for deres medarbejdere. Disse regler bør gælde for arbejdspladsen og skal registreres af enten sikkerhed manager eller personaleafdelingen. Disse regler bør være tilgængelige for alle medarbejdere og bør indgå i enhver sikkerhedsuddannelse, som firmaet tildeler til medarbejdere. Sikkerhedsregler kan også distribueres til arbejdstagere og placeret let synlige steder såsom pause eller locker lagerrum for medarbejder anmeldelse.

Uddannelse

Et andet mål i arbejdspladsen sikkerhedsledelse er at skabe og gennemføre sikkerhedsuddannelse for medarbejdere. Denne uddannelse kan være generiske til arbejdspladsen eller specifikke for hver position til at hjælpe medarbejderen bedre forstå eventuelle sikkerhedsrisici, som de kan blive udsat for på arbejdspladsen. Sikkerhedsuddannelse bør ikke kun påvise sikker arbejdsplads adfærd men også bør omfatte oplysninger om hvad man skal gøre i tilfælde af en skade eller en anden nødsituation, såsom en brand eller tornado.

Sikkerhed Forvaltningskomitéen

Når du opretter struktur af sikkerhedsregler og træning af firmaet, kan en sikkerhed manager eller Udvalget være nødvendigt at opfylde OSHA krav. En sikkerhed manager ville hovedet op sikkerhed afdeling i din virksomhed i større organisationer, mens et sikkerhedsudvalg kan være mere passende for en mindre organisation. Sikkerhed manager eller Udvalget giver struktur til igangværende sikkerhed protokoller og hjælper med at bygge bro over kløften mellem arbejdsgiver og medarbejder til medarbejder sikkerhed bekymringer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com