God Snacks for børn med seler

09/08/2013 by admin

God Snacks for børn med seler

Seler er ofte nødvendigt at hjælpe med at rette tænder og skabe et smukt smil. De kan dog også forårsage et problem, når det kommer til snacks. Børn har ofte brug for snacks til at hjælpe med at klare dem over mellem måltiderne, så de ikke bliver sulten og spise for meget under måltiderne.

Sunde Snacks

De fleste forældre søger snacks til at sikre børn modtager den passende nærende skulle forblive sund og stærk, men vælger sunde snacks for børn med seler kan være svært. To gode snacks, der falder ind under denne kategori omfatter æble skiver og gulerødder. Skær det i små, tynde skiver at gøre det nemt at spise og forhindre løsne op eller beskadige klammeparenteserne. Cherry tomater, selleri og squash er et par flere muligheder du kan prøve.

Bløde Snacks

Bærfrugt omfatter vindruer, bananer, kiwi, mango og jordbær. Disse kan være skåret i små stykker til at reducere behovet for at bide dem og gøre det lettere at spise. Sukkerfri yoghurt og smoothies gøre fremragende bløde snacks samt is, æblemos, gelatine og budding. Dog styre fri af valg, der har nødder og karamel i dem for at undgå problemer med seler.

Sprøde Snacks

Børn er undertiden i humør til noget sprødt men valgmulighederne er begrænset til børn med seler. De fleste snack fødevarer med en stykket er for hårdt. Disse kan forårsage ledninger til snap eller et andet problem med seler. Ikke desto mindre, kan du muligvis hjælpe til at dæmpe denne trang med valnødder, fordi de er bløde nok til ikke forårsage skade på seler, så længe de er spist omhyggeligt.

Salte Snacks

Børn har ofte en trang til noget salt til mellemmåltid om men kartoffel chips, er popcorn, saltkringler og lignende snack fødevarer ikke anbefalet til børn med seler. I stedet, prøve saltine kiks. Disse opløses i munden og bliver blød nok at spise, mens begrænse smag for en salt snack. Ritz kiks er en anden mulighed, der kan tilfredsstille trangen til en salt snack og du kan også prøve Mini Ritz ost kiks.

Ferie Snacks

Ferien er nok den sværeste tid af året for børn med seler fordi dette er når alle former for slik og slik er stillet til rådighed. Dette er især tilfældet under Halloween når raslen og en pose fuld af slik er på toppen af hen til-lave-liste for de fleste børn. Men et par muligheder, der kan tilfredsstille den søde tand og ikke gøre nogen skade omfatter blød chokolade slik, Reese's peanut butter cups og bløde cookies.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com