Symptomer af Bipolar Type II lidelse

10/19/2013 by admin

Bipolar type II er en mildere form for bipolar sygdom, også kendt som manisk depression. Dem der lider af bipolar type II lidelse ofte stadig har brug for medicinsk intervention til at bekæmpe deres symptomer, men er normalt betragtes som mindre ødelæggende end mennesker med fuld-blæst bipolar lidelse, Ifølge National Institute of Mental Health. Der er en række symptomer forbundet med bipolare type II.

Depression

Depression er en funktion af alle bipolar lidelser, Ifølge National Institute of Mental Health. En vedvarende lave følelsesmæssige humør eller manglende fysisk energi er som regel tegn på depression.

Hypomania

Hypomani er et symptom af bipolar type II lidelse, som er en vedvarende forhøjet humør eller "høj" som kan påvirke rationel tænkning og beslutninger.

Impulsiv adfærd

Impulsiv adfærd kan ofte være et tegn på bipolar type II lidelse. Sådanne handlinger kan omfatte udgifter sprees, stofmisbrug eller risikable seksuelle aktiviteter.

Agitation

Agitation kan også være til stede i bipolare type II lidelse, men er ikke ledsaget af hallucinationer eller vrangforestillinger.

Behandling

Medicin og terapi er den bedste måde at bekæmpe bipolare type II lidelse. Antidepressiva gerne Prozac og mood stabilisatorer som Lithium har vist sig nyttige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com