Hvad er advarsel tegn på alkoholisme?

05/18/2013 by admin

Hvad er advarsel tegn på alkoholisme?

National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme anbefaler grænser op til to alkoholiske drikkevarer om dagen for mænd og en for kvinder, og beskriver en drink som lig med en 12 ounce flaske øl, en 5 ounce glas vin og 1,5 ounce af 80-bevis spiritus. Regelmæssig alkoholindtagelse, der overstiger sikre grænser, eller alkoholmisbrug, kan føre til alkohol afhængighed og alkoholmisbrug, med efterfølgende skadelige virkninger på en persons sundhed, arbejdsliv og relationer. Alkoholikere kan ikke genkende eller vælger at ignorere, karakteristiske advarselstegn af deres alkoholmisbrug.

Øget toleranceniveauer

En vigtig tidlig advarselstegn på alkoholisme er øget tolerance over for de fysiske effekter af alkohol. Alkoholikere finde, at de skal drikke større mængder alkohol for at føle dens virkninger, som omfatter fornemmelser af svimmelhed eller følelse af muskulære afslapning. Når man drikker socialt, alkoholikere drikker større mængder alkohol end andre mennesker omkring dem og alligevel forbliver mærkbart ædru i sammenligning. Klinisk psykolog Dr. Michaele Dunlap forklarer, at over tid, skader på en tung drikker leveren fører til "fattige leverfunktionen og en mærkbar nedgang i tolerance, eller"reverse-tolerance"." Reverse-tolerance af leveren er et tegn på sene alkoholisme.

Abstinenssymptomer

Mennesker, der er afhængige af alkohol kan opleve en bred vifte af abstinenssymptomer. Disse symptomer er rystelser, svedtendens, kvalme, hovedpine, tab af appetit, hurtig hjerterytme, mental sløvhed og følelser af generel træthed. Alvorlige fysiske symptomer af alkohol tilbagetrækning eller "tredje etape" abstinenssymptomer, omfatte hallucinationer, anfald, forvirring og feber, som kan vise sig at være farlige. Dunlap forklarer, at der er en 10-20 procent dødelighed forbundet med tredje-fase tilbagetrækning, og alkoholikere, der ønsker at overvinde deres afhængighed bør altid konsultere en sundhedsprofessionel for ekspertrådgivning om, hvordan til at håndtere alkohol tilbagetrækning.

Adfærdsmæssige ændringer

Alkoholikere kan udstille ændringer i deres adfærd, som deres alkoholafhængighed bliver stadig mere forankret. De kan opleve søvnløshed og depression, og føler konstant irritabel, angst og urolig. De begynder at undgå Hobbyer eller aktiviteter, som de tidligere har nydt og vælger at engagere sig i aktiviteter, der involverer drikke. Mennesker, der er afhængige af alkohol bliver dygtige til at rationalisere deres alkoholproblem ved at gøre undskyldninger eller skyde skylden på andre mennesker. For eksempel, de kan lægge skylden for deres drikkevaner ved økonomiske problemer eller arbejde understreger, eller de kan hårdnakket nægter enhver diskussion af deres drikkevaner. Alkoholikere kan vise tegn på forsømme deres familie og arbejde forpligtelser. De kan udvise ekstrem personlighedsændringer, som åbenbart som defensiveness, deceitfulness eller aggression.

Forhold forringelse

Alkoholikere har tendens til at undgå enhver, der rejser indsigelse mod deres drikkevaner og dette kan omfatte tæt familie og venner. Relationer begynder at forringes og alkoholikeren kan føle og blive, i stigende grad isoleret. Ifølge webstedet hjælpe Guide er alkoholikere og alkohol misbrugere "meget mere tilbøjelige til at blive skilt, har problemer med vold, kamp med arbejdsløshed, og lever i fattigdom." Familie og venner kan tage på byrder såsom fortælle løgne til maske en alkoholiker uacceptabel adfærd, eller de kan arbejde i mange timer fordi alkoholikeren ikke er i stand til at opfylde arbejde forpligtelser. De kan også lide intens følelsesmæssig belastning fra konstant foregiver, at intet er galt, samtidig med at deres frygt og nag skjult.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com