Begravet kofanger syndrom

07/31/2013 by admin

En perkutan endoskopisk gastrostomi tube, almindeligt kendt som en fodring eller PIND tube, giver ernæring til patienter i stand til at brødføde sig selv. Røret er kirurgisk indsat i patienten & rsquo; s mave og næringsstoffer er blevet fodret gennem endoskopisk røret. Begravet kofanger syndrom opstår når PIND tube vandrer mellem maven væggen og huden. Det er en alvorlig komplikation, der kan kræve kirurgi.

Funktioner

PIND røret kan bevæge sig på sin egen grund udtynding eller retraktion af bugvaeggen. Nye celler vil derefter vokse omkring slutningen af røret. Dette medfører en SLIM fyldt hulrum (fistel) til at vokse på ydersiden af maven væggen. Slimhinden kan lække ind i kroppen eller fistlen kan briste, både af som kan forårsage dødsfald hvis de ikke behandles.

Tidsramme

Begravet kofanger syndrom bliver normalt et problem når røret er blevet installeret i en lang periode, hvilket kan være tilfældet med demens patienter. Komplikation sjældent sker efter tre år, men kan opstå så tidligt som i ni dage. Ifølge Internet Journal of Gastroenterology, tidlig kofanger begravet syndrom kan være mere udbredt end tidligere antaget, men problemet er ikke anerkendt indtil det forårsager alvorlige komplikationer.

Symptomer

Patienter, der lider fra begravet kofanger syndrom kan klage over mavesmerter efter fodring og opleve kvalme, opkastning, diarré, oppustethed eller generelle tæthed i maveregionen. De kan også vise tegn på en infektion.

Identifikation

Indikatorer for sent begravet kofanger syndrom omfatter en gastrisk fistel, som vises på maven som en dyb rød cirkel. Når smittet, kan en gastrisk fistel forårsage patienter svære mavesmerter. Gastroenterologists, læger, der studerer fordøjelseskanalen, kan registrere nedgravede kofanger syndrom med en edb scanning af kroppen. For at bekræfte resultaterne af scanningen, læger kan udføre en laparotomi, som er et lille snit i maveskindet.

Løsning

Efter anerkende den sjælden tilstand af begravet kofanger syndrom, kan en gastroenterolog fjerne fistel og fodring rør mens de udfører laparotomi. Da begravet kofanger syndrom ikke er let identificeres af læger og patienter, og da mange af dem ramt med lider af slagtilfælde eller demens, kan dødeligheden være høj.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com