Kan sultende gøre dig tabe sig?

10/01/2013 by admin

Kan sultende gøre dig tabe sig?

En sult kost er en hvor du forbruge mindre end 50 procent af de kalorier din krop skal fungere hver dag. Sultende hjælper dig tabe i første omgang, men snart dit stofskifte bliver langsommere og du kan finde det sværere at tabe uønsket pounds. Ifølge Weight Watchers, "jo mindre vi spiser jo langsommere vores stofskifte bliver... afsavn gør os ulykkelige og faktisk får os til at spise for meget." Fortsætter med at sulte dig selv kan seriøst skade dit helbred.

Farer

Det er farligt at sulte dig selv. Når du starter sulter din krop, vil du miste et par pounds hurtigt. Denne indledende vægttab er vand vægt og afbrænding af tilgængelige kulhydrater og sukker. Når der er ingen kulhydrater til brænde, stofskiftet spark i at beskytte kroppen og du vil måske bemærke at vægttab bremser. Din krop vil begynde at bruge op energi butikker i dine muskler, herunder din hjertemusklen, når der er noget fedt til at brænde. Dine organer vil bremse og kæmper for at fungere mangel kaloriefattige energi. Du vil blive meget sløv og kan opleve forvirring og manglende evne til at koncentrere. Du vil være mere modtagelige for sygdom, fordi din krop ikke er i stand til at modstå bakterier. Fortsætter med at sulte kan føre til alvorlig hjerte skade og død.

Funktion

Den bedste måde at tabe sig uden at skade dit helbred er at reducere de kalorier du spiser hver dag og begynder en øvelsesprogram. De fleste kvinder har brug for omkring 2.000 kalorier om dagen for at bevare deres vægt. Mænd har brug for ca 2800 kalorier til at opretholde deres vægt.

Kost

En sikker vægttab kost reducerer dit kalorieindtag ved cirka 500 til 600 kalorier om dagen. En kost på omkring 1.500 til 1.800 kalorier bestående af sunde fødevarer er ideel. Du vil opnå et sundt vægttab på 1 til 2 pounds per uge. At tabe sig langsomt er bedst, fordi du kommer til at danne gode spisevaner for at hjælpe dig med at holde vægten off lang sigt.

Motion

Centers for Disease Control og den amerikanske Rådet om motion har begge anbefales, at en person skal engagere sig i moderat motion i mindst 30 minutter fem eller seks dage om ugen for at holde sig sund. Øge din træning fra en halv time vil om dagen til en eller to timer om dagen brænde kalorier og bidrage til at øge dit stofskifte til at øge dit vægttab.

Tips

Andre sunde kost tips at huske er: Drik masser af vand, tag et vitamintilskud og få masser af hvile. Husk at konsultere din læge før du begynder enhver kost eller motion program.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com